Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Dow açılırken 78500 lerden işlem görüyor olmamız yüksek ihtimal....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Uzun süredir bu kadar dandik bi piyasa görmemiştim.. Uzun süredir altın trade etmiyorum o yüzden herhalde...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Papaz günlük grafiğinde kocaman bir OBO yapmış kaçılıııın diye bağırıyo
Kamyonun freni patlak
Kayahan gibi oldu ama arada olsun artık
Bu sefer bu papaz piyasaları dümdüz edecek bir düşüşe geçti diyorum...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ne 79500 müşsün be..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
sanıyorum 1 haftadır........Ziro işlem şort devam........... Şort ula şort..Mozaik değil mermer şort..hühhühühü...Longlar "mübarek", Shortlar "msk" olsun..
(msk: mısır silahlı kuvvetleri)...üühühhü
BANGA mühim
selam millet,
Kandiliniz mubarek, dualariniz kabul olsun der ve giderim.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
PAMBIK,
FDJI da 30 puan ın kaldı Nooolllttiii yemeye..hazırlan...
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri