Gelişmekte olan bir ülkede faizler %4-5 aralığında dalgalanırsa
Büyüme ortalama %5 olduunda
Ahanda sana not artırımı.
Olay budur.
Ama bu iki kriter yoksa nah not artar..
Herkez hesabını yapmış görünüyor..
Not istyorsan bu iş böyle
Gelişmekte olan bir ülkede faizler %4-5 aralığında dalgalanırsa
Büyüme ortalama %5 olduunda
Ahanda sana not artırımı.
Olay budur.
Ama bu iki kriter yoksa nah not artar..
Herkez hesabını yapmış görünüyor..
Not istyorsan bu iş böyle
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
YA 15 LİK 950 DE SAT DEDİ DEMESİNEDE 800 DEN ANCAK DALDIM 300 İNDİ KAPAMADIM ŞİMDİ DE YATAYA BAĞLADI GELEDE ÇIK İŞİN İÇİNDEN BU POZDAN DA ZARAR İLE ÇIKARSAM ARTIK İYİCE SOĞIYACAM VOBDAN AMA BU ÇALKANTIDAN SONRA ACAYİP Bİ TREND GELECEK BAKALIM NE YÖNE ASLINDA SİSTEMLERE SADIK KALMAK LAZIM BU ARALAR![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yine stop'larsam bugün daha da oynamam ona göre... Ne enteresan bi gün oluyo kardaş... Zaten arkadaşın biri uyarmıştı sabah ama....![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
850 den 500 e çaktı vay canına..
pala ekşında..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri