Pazartesi 52. Ordu.
Her yol Karadeniz.
http://lh5.ggpht.com/_APmrYvpA45s/TV...sis%5B2%5D.png
Jelibon.
Pazartesi 52. Ordu.
Her yol Karadeniz.
http://lh5.ggpht.com/_APmrYvpA45s/TV...sis%5B2%5D.png
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi tarih 3 tarih sonrasının olumlu olacağını 14 Şubata kadar açık net söyledi bize.
İki haftada 1275-1330, 55 puan cepte.
Bakın dikkat tarihler bitmeden oyalanıyorduk hep, yine yükselen tepelere vardı ama bu kadar hızlı değildi.
Tarihin amacı aralıkları iyi tespit sayesinde aldın tutu becerebilmektir.
14 ünden önce short açan kavurma oldu spde.
Long tutan kalp ağrısız bakiyeyi 5 katına çıkardı.
Trade böyle birşey olmasını istediğin bile süreç kapsamında olur, biz ise hergün %5 istiyoruz, yok öyle %5.5 ama 3 haftada oluyor.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sayın hocam emeklerize sonsuz teşekkürler... yarın gözümüz ekranda, ellerimiz tuşlarda olacak bu bilgilerden sonra... inventor arkadaşımızın aşağıdaki gibi bir analizi var... bir de bunu değerlendirebilir misiniz acaba... tecrübenin konuştuğu anlardan bir andayız belli ki...
http://666kb.com/i/bqw4on4xk0htl3mm9.gif
Buradan devam edilim.
14, 17, 19, ve ayrıca iki istatistikten biri 16, diğeri yine 14.
Bakın bu topiğin daha ilk sayfalarında Amerikadaki tatillere dikkat edin denmiştir.
İki tatil arası önemli mevzudur.
Sıradaki tatil:
21 Şubat.
Başkanlık günü ve piyasa tatil.
Tesadüf!
Jelibon.
Ve opsyon haftası bu hafta, cuma opsyon cuma, pazartesi tatil.
Ne anlatıyorum?
Basit.
Bu haftadan önce tepe olmaz dedim, önce 3 tarih vardı, oradada olabilirdi, olamayacağına karar verdik anca yaşayınca.
Öncesi 4 ay boştu.
İki tarih 1 temmuz ve 1 eylül, ikiside yılın en büyük dipleridir. Ve temmuz 1 den bugüne 7.5 aydır. Onca çöküş senaryolarında alayına isyan şekilde 7.5 ay ve 1011-1330.
319 puan %30.
Jelibon.
Ne anlatıyorum?
Elimize kalan iki şeyi.
Şubat 3. üncü haftayı,
ve sonra 11 Nisanı.
Bu hafta tepe adayıdır.
Koca bir trendin tepe adayı, bu öngörü, tarihin çalışacağına inanılarak yapılan bir öngörü.
Garanti elbet değil ama en azından geçen hafta veya önceki hafta tepe gelmezdi.
Bu hafta 10 katı fazla şansı var.
Nasıl alacaz sonucu?
Bu haftaya bakacağız ve sonraki haftaya bakacağız.
Sonucu göreceğiz.
Tepeler oluşumdur unutmamalı, bu hafta tepesini spde satan yakın stop koymalı.
Poz kaarlı başlar ve giderse mutlaka arkaya yaslanmalı.
Tepe gelmeden kapitilasyon geleceği yani ayu katliamı, unutulmamalı.
Jelibon.
Başkanlık günü tatili istatsitiği.
Jelibon.
Sp Destek noktaları 1291, 1303, 1313.
Sp Direnç noktaları (1330-1334) (en kritik bence), (1360-1364), 1372.
Jelibon.
Bugün Gümüş
Dirençler 30.08-30.24 ve 30.51-30.66.
Destekler 29.29-29.50 ve 28.84-29.00.
Jelibon.
Altın artık tek nokta bu hafta için 1365-1375.
Üstü long altı short.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri