Bu zamana kadar para etmeyen dov para etti,....demekki alt sınıra çok yakınlardı,....bir kez daha ötelendi, amarikan güreşine döndü, eli vurunca ayakta başlıyor,....
Bu zamana kadar para etmeyen dov para etti,....demekki alt sınıra çok yakınlardı,....bir kez daha ötelendi, amarikan güreşine döndü, eli vurunca ayakta başlıyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hocam bu son dayak feyk olabilir diye umuyorum
İndi abi, MAŞALLAH diyeyim analizler için
![]()
Selamun aleykum ağalar...
10 gundur oldu betonladım 80500 den hala kıvrandırıyor...Granit oldum valla...
indi ustanın dediği gibi shorta yavaş yavaş,longa hızlı çekiyor namussuzlar..Demek ki short istemiyor piyasada
Makasa gidiyor hep bunun için..
aylık trash senaryosunu yazdım dün rakamlar mevcut,....olası kırılış için o rakamlar geçerli olacak, anacak macro da bahsettiğim üzere crash bende yok onun yerine trash olarak adlandırdığım senaryo var, bu seneryonun dün nasıl çalışacağını söyledim,
hali hazırda 92.5 tan gelen realize sürcindeyiz ve hali hazırda bu realizasyon kırılış yapmadı, öpüştü ancak kırmadı, dodaklardan daha aşağılara inmedi amiyane olark,
ancak düşüş başlarsa ölçülü olacağından, 65,61,56 lar, ağa pala her kimse shortun parasını önden almadan short yapmıyor,....92.5 sonrası bunu çok yapıyor, short stoplatmadan yeni düşüşe girmiyor,......buna dikkat....
Diğer açıdan bu gün gördüğümüz üzere iç piyasa tükenince dova sarıldılar,.....birde faizlere dikkat edin gösterge olanına,....bu gün aşağıdaydı,......
Süreç içinde yatırımcılar paraya geçmek istiyorlar, maldan bıktılar artık,...ancak ağa baba izin vermiyor geberik yükselişlerle, daha yukarıdan faiz bağlamak istiyorlarki kar yapabilsinler, onlara göre artık mal doydu, işte bu meyanda geçici paraya geçmek isteyecekler, yalınız burada fikir birliği dov nedeniyle kurulamıyor, dov izin vermiyor paraya geçmek için,
sonuçta bu olacak, ......öle yada böyle, bu olcakki basılan paralar ölçülü düşüş sonrasında ekonomilere emdirilerek faiz ve enflasyonun görece yüksek olduğu ortamda bankalarda yeniden faiz karına yatmış para ile bir ralli daha mümkün olsun, bunun seviyesi ten yearz oldlarda 4 e kadar 4 ten sonra olarak şekillenecek,....
Bütün bunlardan yola çıkarak ölçülü düşüş dediğim 2006 ya benzer tedirginlik ve doyuş neticesinde oluşacak, yatırımcıların geçici paraya geçeceği bir ara dönemin düşüşü....ara düşüş...fazlası deyil, bu düşüş sonrasında bir ralli yaşanacağını ümid ediyorum, bunların hepsi zaman alacak,......
O ndenle kasa dediğimiz ana sistem parasını içerde muhafaza ediyor ve short stobu almadan shorta girmiyor,.....
Sonuç düşülecek ama mındar edilecek,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bugüne gelecek olursak bugün mc günü idi, mc nin yönü ise elinde kalan longların sayısı ile ilgiliydi, bu sayı yterli olsa idi ve sabah saatlerinde 77750-250 seviyelerine vursa idi oradan long olacaktım, diğer şık bantımın savunulmasıydı ve nihayet üçüncüsü ise mc saati bittikten sonra aşağı inilerek bantın 78250 nin aşağı geçilmesi idiki bu FAKE ANLAMINDA OLACAKTI trash başlaYACAKTI çok yakındık,....ötelendi,....
Ağa iki nolu maddeyi yani nbantı savunarak aşağıda parakalmadığını paranın yukarıda olduğunu müjdeledi, sistem bunu haber verdi, problem ise son attığı ve dovla canlanan fakede idi, bu fake umarım olmlu sonuçlanmıştır, zira 79100 ve 79975 mükemmel çalıştı, 78250 ye inilmeyerek yukarı vurgulandı umarım olumlu sonuçlanmıştır,
cümleten iyi haftalar,....
Haftaya girerken sistem periyotları şu şekilde olacak...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri