Patron Boğa senaryosunda isek ED oluşuyor olabilir. 78800 üstü ihtimali artar bence.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Spot100 64309da sayım stopp der...Ayrıca +makas pek aşağı saymaya müsait değil aktif işlemlerde hep uzunlar lehine geçiyor...
Stoppp...
boğa sayımı beklentim böyle. selcuklu patron ne dersin?
![]()
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Büyük resimde aşağı saymaya devam ediyorum, son çıkış ölü kedi zıplaması gibi geldi bana...EURUSD de 3. dalga devam ediyor...1.3505 in kırılmasından sonra yurtdışı da zayıflayacaktır...
Ayusal ihtimallerden birisi de grafikteki sayım olabilir.
inventordan alinti ayi grafi . bakiniz..
http://666kb.com/i/bqw4on4xk0htl3mm9.gif
grafik benim ilgi alanıma girmiyor. ancak benzerlikler ilgi çekici. hem deve hörgücü oluşmuş hem diken batması. Daha önce 4 defa benzer oluşum gerçekleşmiş. Yine aynısı olurmu bilmem. Bir parayı 99 defa havaya atsanız her defasında tura gelse, 100. defa attığınızda tura gelme ihtimali yine %50 dir. haftaya yaşarsak görücez. Bence papaz bu sefer aynı pilavı yemeyecek. senaryom belli. iyi geceler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri