yok bacım... vadeli uyumsuzluk çalışacak daha yukarı....
ben ne diyeyim size... msnde kaç kere dedik..
bu dowun saatliği uyumsuz olacak, teper diye.....
destek atsaydınızda uzun girseydik ya.......
gerçi o zamanda direkt 11000 altına çakılırdı dow...
uyumsuzlık muyumsuzluk kalmazdı ortada........![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sali - %2
Carsamba -%4
Persembe -%5
3 Gunde %11 Eksi
Artik Yarin Utanma Belasi %1 Tepki Versin...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Konu mbm tarafından (11.09.08 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dji 11.380 geçememesi lazım velev ki geçerse, yeni bir alternatif sayıma bakmak durumundayım.Geçerse çizimi yapar paylaşırım.Geçemezse zaten forumun çoğunluğunun orta vadeli beklentileri doğrultusunda hareket devam edecektir.
Ee niye yazdım ki şimdi bunu.Kimseye yararı olmayacak bu saatte ama resme baktıkça resmin hergün yeniden yorumlanması heyecanıyla yazdım sanırım.
5 dk stoplamaya başladı biraz sönra verirler.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Geldi Dji katil ayıları...Bu saatten sonra resim falan değiştirtmeyiz dercesine...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri