hafızamda kalanlar 79550-79825 ve 80400-80700-81100-81700,
şu ikisi 79550 ve 79825 L güçlenmesi için 79825 üstünde kalmalı,...
hafızamda kalanlar 79550-79825 ve 80400-80700-81100-81700,
şu ikisi 79550 ve 79825 L güçlenmesi için 79825 üstünde kalmalı,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
pivotu zorluyor du bakali ne olecek,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
550 l devam ediyorum, teknik güzel ilerliyor, kötü ihtimal 550 falatlar çıkarım diyorum, biraz daha profit istiyorum, 900 pivot, 825 hafıza buraya sıkıştı ağa, burayı halletse peşine çok takılan olur sanırım,....
120 lik ticari bölge kuralları yürürlükte, ticari istek kaygıynın önüne geçiyor,....bant yukarı veya aşağı geçilmeden bir yöne karar vermek hatalı olur düşüncesindeyim,...
üst 816xx
orta 800xx
alt 785xx
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
hocam bu arada mtx eski sürüm kurduğunuzda eğer donma problemi azalıyorsa ben de eskiye geçerim..şuan 3.0.2 deyim..gayet te sinirli!.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
350 punvanı almadım, iyimi yaptım bence evet, ....
Uploaded with ImageShack.us
yukarı yukarı olur, aşağı aşağı,...oradayız,....
tek çare MATRİKS'İ ikame edebileceğimiz başka bir seçenek.
Hadi ben diyorum ki kendi kendime kullandığım indiklerden vs. bakıyorum topiğe herkes aynı dertten şikayetçi herkes de benim kullandığım indik vs. kullanamayacağına göre demek ki yetkililerin söylediği gibi yok internet bağlantısı yok indiklerin özelliği hikaye bence.
Ekran donması yüzünden fiyatları görebilmek için alım-satım tuşuna tıklamaktan usandım. Allahtan aracı kurumun trade programını kullanıyorum alım-satım için yoksa o da donup kalacak. Artık ekranda ne zamanki donma var biliyorum ki 200-300 puanlık bir hareket var.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri