pastada diğer kısmı muazzam uzun vay be
pastada diğer kısmı muazzam uzun vay be
Dünya borsalarında bu tür fiyatların olduğu dönemlerde bir anda müdahaleler geliyor ve ters yönde kıyım yapabiliyorlar. Risk alırken çok dikkat etmek lazım. Bu gece dowda her şey mümkün..
sunu anlamiyorum bariz dusuyor neden aliyorlar oyle boyle degil gostere gostere dusuyor.almayin dusus dursun. bence cogu palavra alim satim.sebep yok varmi yuzde 5 dusus icin.
[QUOTE=Vob Tüccarı;33288][IMG]
teşekkür ederim
garantiden 3,50 den fullendim...en kötü ihtimalle 260 haftalık ortalama var...35800 lerde...
47100 long poztf uymsuz dıye amma bu dusmede aldıyım pozisyonun 4/1 kadar
Konu hexen tarafından (11.09.08 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
garantide hacim patlaması var...ve tecrübe eylül-ocak arası dolar daima geri çekilmek için yükselmiştir...yani dolar yükselir endeks ucuzlar...sonra dolar yavaşca sarkar ve endeks yükselir...
Konu abka tarafından (11.09.08 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.
40.000 dibinden sonra parti kapanmayınca görülen zirvenin %50 düzeltme seviyesindeyiz, o yüzden birazcık daha ekledim longlarıma...
Konu hexen tarafından (11.09.08 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri