Sp Ayıboğan sayımı son durum.
Jelibon.
Sp Ayıboğan sayımı son durum.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
2002 dibinden NDX sayımı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ndx DEVAMI.
ndx DEVAMIN DEVAMI.
Jelibon.
NDX Son.
3 yıldır burada NDX sayımı farklı diyordum.
Veriyoprum sonunda.
Kıyağımı unutmayın.
Voborsa Farkı.
Parayla alamazsınız.
Dünyada Sadece Jeliboncada.
Jelibon.
ndx daha alta inelim,
Alayına İsyan.
Jelibon.
Daha da alta, yenilsende yensende.
e tepesi gelecek olan, e,e,v,5,B,C.
İyi çıkmamış grafta.
Jelibon.
Peki NDX çift tepe patlatması grafikte.
Orta vade indikatör 10 puan fitrede 10 uncu puanda.
%.01 bile artıya ala geçirir.
Sp zaten aldırdı tutta.
Böyle bir durumda short yok ancak longda yok.
Son e ye long olmak son trenciler için.
Bekliycem vixin satını ve 14 ünü.
Jelibon.
Vix asla yanılma yok.
Son alı 1265 cfd 1310 görülen.
45 SP puanı.
Jelibon.
Jelibon üstad harika analizlerini tebrik ediyorum gerçekten harika iş yapıyorsun.
Şubat ayından bende çok şüpheleniyordum ama senin analizleri gördüm aklım iyice yattı.
Neye?
Global bir çalkantıya.
ABD de Obama yönetimi Beyaz Sarayda Mısır la yatıp Mubarekle kalkmaya başlamış, genelde beklenmedik olaylar global çöküntünün tetikleyicisi olup, çığ gibi ardı ardına çöken Ülke ekonomileri ve piyasaları yaşatmakta, domino etkisi dedikleri olay.,
Bu aslında beklenmedik değil tersine kimsenin haberi yokmuş gibi olaylar başlatılıp bilerek tetikleyeceklerdi ve bilerek Kasımdan bu yana gelişmekte olanlardan ve bizden sermaye çıkışı vardı, ABD bunu bir şekilde hep yapıyor ve geçim yolu yapmış kendinekılıfıda çok güzel bulmuşlar bu sefer.
İşte Domino başladı bence, gelişmekte olanlardan para çıkış Bikaç aydır vardı, gelişmiş ülke piyasalarına ise son 10 yıldır görülmemiş oranda artışla sermaye girişi bikaç aydır başlamış durumda, tesadüfmü bunlar?...
Tüm bunlar bu olayları tetikleyeninde zamanlamasını yapanında varlığını işaret ediyor aslında.
Sizin analizinizde tarih olarak bunları ortaya döküyor.
Tesadüfe bakın tamda Şubat ortalarında da TCMB önemli kararlar vermek zorunda kalacak, Ortadoğu kazan olup Arap sermayesi gelişmiş ülkelere kaçarsa gelişmekte olanlardan çıkış on kaplan moduna yükselebilir.
Sanırım olacaklar kabaca böyle ama sonuç hesap kesim tarihi geldi çattı şeklinde özetlenebilir diyorum kendi adıma, işin sonundada global palanın yeniden değerleme yapması rahat olacak... global palada haklı kendince...bu iş böyle...dikkatli olmalı...saygılar..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Tamam yada devam işi?
40 ila 61 gün ralli süreçleri yüzde %2.5 düşüş olmadan devam edenler.
Gün 55 deyiz.
61 maksimium.
61-55=6
6.2.2011+6 trade günü=14 Şubat.
AÇIK NET BU PİYASA 6 TRADE GÜNÜ İÇİNDE %2.5 DÜŞMEZSE BİR ŞEKİLDE, VE 61 GÜNÜ GEÇERSE BU RALLİ KENDİNİ 150 GÜNE TAMAMLAYABİLİR. yANİ 61 GÜNDEN 89 GÜN DAHA RALLİ, 150 YAPAR.
Ben demiyorum eskiler diyor.
http://lh3.ggpht.com/_APmrYvpA45s/TU...ver%5B2%5D.png
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri