söz garantide,eski günlerde olduğu gibi![]()
söz garantide,eski günlerde olduğu gibi![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Aslında bizim yapacağımız basit.24 saat mevzusundan önce, yani şimdi 9:15 17:30 arası açık piyasa.İsterlerse haftasonuda açık tutsunlar piyasayı, biz istediğimiz zaman piyasayı açar istediğimiz zaman kapatabiliriz.Fazla bişey değişmez.Metastockta bununu yapabiliriz, yazılım firmalarındanda böyle bir eklenti isteyebiliriz.
Mesela metatraderla bunu yapabiliyoruz.Bizim programcılarda bunu yapabilir, sadece talep etmemiz lazım.
ula nooliyi..gredi notumuz mu artacak accep üwww
BANGA mühim
tırstım ..geceye filat...
BANGA mühim
zon drumz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
geceleri işlem yapmak nedir bence adrenalini başka yerlere salgılamak lazım
yoksa erken yaşta saçlar dökülür ve beyazlar hergün al sat gece al sat hanımlar boşar walla sosyal hayat 0 olur en sonunda bakiyeleride sıfırlarsanız ne olur?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bugün geri dönüş için milat bence..
haftaya gün periyoduna sıçrayacak olumluluk..
hedef 85 bin..
uçur bizi zbartman![]()
en güzeli flat kalmak ama
seans sonun bi görelim bakalım
Deli bekir deli deli almaya devam edebilir...
Yukardan vermiş olurum![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
16:45 itibariyle gösterge hedef seviyeye ulaştı..
cover için süper fırsat ama kutuma gidiyorum
haftaya daha iyi bir piyasa olacak hissiyatı çok fena bende..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri