bugüm cuklu-cell patromzun sesini duyar gibin oldum sanki üvv![]()
bugüm cuklu-cell patromzun sesini duyar gibin oldum sanki üvv![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
20 dakikada 1000 point
Bi işctr nelere kadir...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
3.kez zıpladı vadeli 200 günlük EMA dan.ben çok işkillendiğimi belirtmek istiyorum.yohusam seçim rallisi hazırlığı mı bu?
76.250 en son DİP kırılmadığı sürece RALLİ önceliğim artık.kırılırsa dün dediğim senaryo çalışabilir 67/68 vadeli hatta tam hedefi 65.975 vadeli olabilir.ama bunun için DİP delinmeli.
şaha deeel......
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Uh beee ne sistemmiş, nerdeyse shortlarla zarara geçtik hala al sinyali vermedi
Peh peh peeeeh
Sert düşüş olabilir hala![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ben bu sistemi çöpemi atsam acaba yaaa?
Hala al sinyali vermedivvvv
Hun İmparatoru ATİLLA
Un lee,
Ses ver. Kaça katladın börtföyü , bugün??
En az 3 HİSSE...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri