Sayfa 1616/2456 İlkİlk ... 6161116151615661606161416151616161716181626166617162116 ... SonSon
29468 sonuçtan 19.381 ile 19.392 arası

Konu: kanalizasyon

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavız STOP patladı yazınca teşekkür ettik.niye?

4 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir Verdiğin teşekkürü sil bull market (Bugün), eloy (Bugün), flexy (Bugün), TÜRKOĞLU (Bugün)

Zararını da karı gibi yazabilen adama teşekkür ederim, hatta amuda kalkarak alkışlarım... Tabi kafa üstü çakılırım o ayrı konu...

2. 5 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

25 Ocak gönderisi
    Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şişman parmak devreye girmesin diye zorunlu izne çıkarmışlar

Çarşamba USA da FED faiz kararları var, faiz kararıda dow u düşürmezse Şubat ayının 4 ü Cuma günü Tarım dışı istihdam var

Dahada düşmezse bizimde notumuz artar vob 110 bin olur artık eşek değil ya
    Teeee ne zaman yazmıştım bugünü.

Şişman parmak devreye girmedi o zaman.

Fed faiz kararıda es geçildi...

Ayın 4 ü olduuuuu

Ne güseel

Tarım dışı istihdam

Piyasaların gözbebeği

Shortlarımın ana sebebi

Vob un bugün 75000 i

Hadi görelim noolcak
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

4. 3 Kullanıcı bull market tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür

Aylık grafikte 10 EMA uzun vadeli trend yönü bakımından oldukça sağlam indikatör... Tam üzerindeyiz... Son 2 ayki düşüşleri durdurmayı başardı ama tepeden inişin momentumuna bakıldığında sanki kıracak gibi duruyor... üvvv...
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  1.jpg
Görüntüleme: 148
Büyüklüğü:  16.9 KB (Kilobyte)
ID:	4372  

6. 6 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Javacheff! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız, alan-satan meselesinin de yine büyük oyuncuların isteği yönünde alınmış bir karar olduğu çok açık. ama kendi adıma bir tepkim de olmadı çünkü alan-satan bilgisini kullanmıyorum (alan-satan bilgisi olmadığından piyasa hareketlerinin değişmiş olabileceği şerhini koyarak), bu yüzden de işleme devam ettim ama gerekli yerlere de mail attım.

bu yeni durum, benim için bu piyasanın artık cazip olmadığı anlamına geliyor. herhangi bir protesto anlamı içermiyor. sadece eğer böyle düşünen varsa başka piyasa alternatiflerinin de olabileceğini söylüyorum.

VOB'un kapatıldığı ama spot piyasanın açık olduğu bir gün vardı bilmem hatırlar mısınız. vobaş'ta "teknik bir arıza" olmuştu ve VOB işlemleri durdurulmuştu.
    ve "çok bütük bir tesadüf olarak" VOBdaki işlemler durur durmaz, spota öyle bir satış geldi ki, spot tamı tamına 1000 puan düştü.
    VOB açıldı, ve seans içi gap 1.100 puan oldu.

o gün demiştim ki, "ben flattim. yani bu durumdan etkilenmedim. ama paramın %50'sini sırf protesto amaçlı olarak çekiyorum. bugün başkasının canını yakan, yarın benim canımı yakar..."

protesto etmenin sebebi sadece sizi etkilemesi olmamalı. protesto etmenin amacı, "bugün ucu birilerine dokunan bir karar alındığında ses çıkmadığını görürlerse, yarın ucu bana da dokunacak kararlar alınabilir" mantığı olmalıdır... (kararı desteklediği için protesto etmemek başka bişeydir tabii ki)

bugüne kadar alınan her kararda küçük veya büyük yatırımcı tarafında sağlam bir duruş görselerdi emin olun 24 saat uygulamasını çıkarmayı düşündüklerini açıklamak için 24 kez daha düşünürlerdi...

yaptıklarında hiçbir şeyin değişmeyeceğini bildikleri için yapabiliyorlar...

ve yapacaklar...!
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

8. 8 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

10. 5 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eloy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hersey bır yana, bu işin sosyal hayatı nasıl etkilediğini düşünün, insanı nasıl yalnızlastırdıgını.. ve bir de bunun işlem saatinin 3 katına cıktıgını..
    İnsanları hayattan soyutluyorlar böyle yaparak ,kapitalizm işte budur insanı sadece para ya bağımlı bir toplum haline getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar, evet para önemlide insan ruh sağlığını kaybettikten sonra ne edeyim ben **** parayı sosyal yaşantıyı bitiriyorlar yavaş yavaş, neyse bende şubat sonunda zaten bırakıyordum demi, haberide duymuş oldunuz böylece zaten Aslında ben AYI piyasasının başlayacağını düşünüyorum artık ve büyük düşüşten sonra Nisandan sonra bu uygulamaya geçildiğinde de yataya çekilen piyasada KY nin elinde ne var ne yok almayı pilanlıyorlar diye düşünmeye başladım. QUEEN hanım boşuna tavsiye etmemiş demekki bırakın diye
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

12. 6 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VOB'un kapatıldığı ama spot piyasanın açık olduğu bir gün vardı bilmem hatırlar mısınız. vobaş'ta "teknik bir arıza" olmuştu ve VOB işlemleri durdurulmuştu.
    ve "çok bütük bir tesadüf olarak" VOBdaki işlemler durur durmaz, spota öyle bir satış geldi ki, spot tamı tamına 1000 puan düştü.

o gün demiştim ki, "ben flattim. yani bu durumdan etkilenmedim. ama paramın %50'sini sırf protesto amaçlı olarak çekiyorum. bugün başkasının canını yakan, yarın benim canımı yakar..."

protesto etmenin sebebi sadece sizi etkilemesi olmamalı. protesto etmenin amacı, "bugün ucu birilerine dokunan bir karar alındığında ses çıkmadığını görürlerse, yarın ucu bana da dokunacak kararlar alınabilir" mantığı olmalıdır... (kararı desteklediği için protesto etmemek başka bişeydir tabii ki)

bugüne kadar alınan her kararda küçük veya büyük yatırımcı tarafında sağlam bir duruş görselerdi emin olun 24 saat uygulamasını çıkarmayı düşündüklerini açıklamak için 24 kez daha düşünürlerdi...

ve yapacaklar...!
    Aslında çok güzel olur bu protesto, keşke tam anlamıyla yapabilsekte katılım olsada tepkimizi görseler..

14. 4 Kullanıcı flexy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.223
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    718
    Toplam Teşekkür
    220 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

protesto etmenin sebebi sadece sizi etkilemesi olmamalı. protesto etmenin amacı, "bugün ucu birilerine dokunan bir karar alındığında ses çıkmadığını görürlerse, yarın ucu bana da dokunacak kararlar alınabilir" mantığı olmalıdır...

ve yapacaklar...!
    zaten ben de beni etkilemediği halde hem spkya hem de borsa yönetimine kendimce bir baskı yapmaya çalıştım hocam. şu anda söylemeye çalıştığım şey, sizin o zaman yaptığınız gibi işlem yapmamak ya da parayı çekmek gibi şeyler yapmadıkça bunların hiçbir işe yaramayacağı. herkesin tepki koyacağı şey de kendi görgüsüne, bilgisine, etik anlayışına göre de değişeceğinden tepkisi olan kişisel de olsa kendi önlemini alsın. bugün sen çıkarsın yarın öbürü çıkar.eğer kimse çıkmamışsa müstahaktır bize zaten

16. 6 Kullanıcı Javacheff! tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.354
    Toplam Teşekkür
    600 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında çok güzel olur bu protesto, keşke tam anlamıyla yapabilsekte katılım olsada tepkimizi görseler..
    Sesimizi ne sekilde duyurcağimiza karar verdikten son Vob yatirimcisindan cokda buyuk isteklerimiz yok oturdugu yerden ihtiyac duydugumuz desteği verebilirler.

1. Aracı Kurumunu ariyak 24 saat veya 23:00 e kadar uzayacak işlem saatleri olmasi halinde işlem yapmayacağini bildirsin

2. İzmir VOB a yine telefon , fax mail ile yine aynı durumda işlem yapmayacağini bildirmesi şayet ciddi bir katilim olursa yeterlidir.

(Hesaptan kısmı para cekme, belki bir süre işlem yapmama 2. adim)

Elbetteki gosterilecek tepki ve protesto sekilleri daha geliştirilir ancak yatirimcilardan cok fazla bir isteğimizin olmadiğini ve herkesin aleyhine olacak bu uygulamaya verilecek tepkinin cok kolay oldugunu belirtmek istedim.

18. 3 Kullanıcı Kanaatkar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

göstergeye ortalama desteğide geldi..
    150 den yine long.stop bu sefer günlük yeni düşük,77575 !

Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..

sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..

20. 6 Kullanıcı The Tatar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aylık grafikte 10 EMA uzun vadeli trend yönü bakımından oldukça sağlam indikatör... Tam üzerindeyiz... Son 2 ayki düşüşleri durdurmayı başardı ama tepeden inişin momentumuna bakıldığında sanki kıracak gibi duruyor... üvvv...
    hehehe yahu ben haftalık bile çok derken stro hocam aylık grafiğe bakıyor..
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

22. 4 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür

Tamam yatay olacak tabi ama bu kadar da olur mu gardaş... Dün akşamdan beri 30 pip aralıkda gidip geliyo... Akşamki veriden sonra da 5dk içinde 200 pip gider...
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  1.png
Görüntüleme: 107
Büyüklüğü:  63.6 KB (Kilobyte)
ID:	4375  

24. 6 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri