Gece oluşacak yatay hareketlerden dolayı indikatörlerin dengesi bozulacak sistemler işlemez hale gelecektir.Gece biraz hacim yakaladılarmı muhtar kellesi gibi vururlar
Bu tasarıda muhtemelen küçük yatırımcıyı korumak için düşünülmüştür !!!
Gece oluşacak yatay hareketlerden dolayı indikatörlerin dengesi bozulacak sistemler işlemez hale gelecektir.Gece biraz hacim yakaladılarmı muhtar kellesi gibi vururlar
Bu tasarıda muhtemelen küçük yatırımcıyı korumak için düşünülmüştür !!!
saygılar hörmetler .. cümleten ... üvvvv
2013,00
hersey bır yana, bu işin sosyal hayatı nasıl etkilediğini düşünün, insanı nasıl yalnızlastırdıgını.. ve bir de bunun işlem saatinin 3 katına cıktıgını..
Haftasonu işlem olmaz, cuma aksami en gec 23:00 de piyasa kapanir,pazartesi 01:00 den once acilmaz veya haftabasi işlemler pazartesi 07:00 gibi baslar cumaya kadar devam eder.
Ben yinede uygulamanin tek seferde 24 saate cikartilacağini beklemiyorum, belki simdilik kapaniş saatini gece 23:00 e ABD piyasalarının kapaniş saatine kadar uzatirlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ımf turkıye/lewıs:''secımlerın bır rısk oldugunu dusunmuyorum. Butce bugun guclu durumda
uluslararası para fonu (ımf) turkıye temsılcısı mark lewıs, ''secımlerın
bır rısk oldugunu dusunmuyorum. Butce bugun guclu durumda'' dedı.
-aa-
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri