Katılıyorum.Öğlen spot kapanınca bile sönüyor hacim, gece düşünemiyorum bile.Ama hacimi arttıracak bişeyler yaparlarsa bilemem.24 saat forexte mantıklı çünkü dolar euro sterlin her neyse 24 saat el değiştirebiliyor.Ama future için...bilemiyorum![]()
Katılıyorum.Öğlen spot kapanınca bile sönüyor hacim, gece düşünemiyorum bile.Ama hacimi arttıracak bişeyler yaparlarsa bilemem.24 saat forexte mantıklı çünkü dolar euro sterlin her neyse 24 saat el değiştirebiliyor.Ama future için...bilemiyorum![]()
bırakın saatleri arttırmayı, ogle arası verılmelı bence voba. bu sekılde hem ogle arasındakı sacma hareketler olmaz, hem de mesaimiz azalır..
24 saat ancak otomatik al-sat olursa olur.yoksa sistemler falan yalan olur.istediğin kadar uy güniçi.gece ne yapacaksın?sen uyurken yeni sinyal veya sinyaller gelirse hepsi boşa gider.düşünsenize gece 02:00 de SAT geliyor fdow göçüyor nikkei göçüyor sabah bi kalkıyorsunuz son SAT sinyalinden itibaen 2.000 puan aşağıda.ne yapacaksınız?
mutlaka otomatik al-sat platformu şart.yani sistemin var ve senin belirlediğin kontrat miktarı ile 24 saat al-sat a devam edecek.sen uyurken bile.yoksa sistemciler ayvayı yer.
bence tabii.....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
unmusterih long tutuyorum
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
vob yönetim kurulu başkanı CNBC de ...
nedir bu sacmalık ya; derınlık kalksın, kademelerın arası kuculsun, emır sılmek serbest olsun, 24 saat işlem olsun, otomatik emir uygulamaya girsin..
madem yurtdısıyla bırebır aynı olacagız nıye çakmasında işlem yapalım , gider orda işlem yaparız.
vob 24 saat olsun 1 kontrat dahi işlem yaparsam adam değilim..
Bakarlar otomatik sistemlerle para kazanılabiliyor, engel olmak için her gece 2-3 hayvani bar yaparlar iş biter... Sonuçta kazandığınız para kodamanların cebinden çıkıyor... Gereğini yaparlar...
Forex'de hemen her gün 100 pip'lik barlar durup dururken olmuyor... Piyasalar kolay para kazanma fırsatlarını her zaman yok eder.. İşin doğası bu.. Bence Nisan'dan itibaren VOB'da da yabancı piyasalar gibi mekanik sistemle para kazanma dönemi artık biter...
VOb başkanının açıklamaları resmen komedi.. Gündüz işinde olanlar gece takip edebilecekmiş? Gündüz çalış gece uyuma diyorGündüz imkb açıkken vob izlemeye de gerek yok, gece git bak yeter... Allahım sen sabır ver... Sen normal saatinde açık tutamıyorsun vobu, yılda en az 3-4 kere seans duruyor. Hala yurtdışı diyor adam, sen önce diğer faktörleri yurtdışı ile aynı duruma getir, sonra saatini getirirsin.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
strategist patron
Peki paritede mekanik sistemler kullanmiyormusun ne kullaniyorsun (detay değil genel soruyorum)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri