Ocak Ayı Sistem Performansları
Ocak Ayı Sistem Performansları
zarar 2200 puan
BANGA mühim
42 trade (25-30 trade yapan sistem trade rekoru kırdı) -1.775 te benim sistemde var...berbat bir aydı.
pala uşağunun sistemi kesin 3 trade +15.000 yapmıştır.hiç zarar etmiyorki zaten.-4.000 tersodayken 2 gün sonra ortaya çıkıp +6.000 yaptığını yazdığı gün geldi aklıma.10.000 puan 2 günde.biz boşuna kürek çekiyoruz![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ocak Ayu
13 Karlı, 10 Zararlı
%9.83 Kar.
Fena Değildi.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Aha..Sazangral..emergency sayım pliz..üwwwww
BANGA mühim
Zistemin biri 6500 puan kar diğeri 1100 puan zarar...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
mental
6550 pıvan kar
56 işlem
22 karlı
34 zararlı
artıkh 5 dakkalık çalıştıım üçün siboba bakmadım emme bakınca yapıştırırım onuda gari
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
1300 puan net kar; 38 işlem (işlem rekoru), 15 karlı, 23 zararlı. çok yorucu bir ay oldu. ama daha az işlem yaptırıp daha zararlı olduğunu görmüştüm. buna da şükür.
günlük sistem
4 işlem 2 karlı, 2 zararlı
ocak içinde aldığım son poz 1 şubatta reverse oldu, 1 şubata göre hesaplandığında
425 pts kar var...
Str 15
net toplam toplam işlem karlı zararlı kar top zarar top
4277 27 9 18 10509 6232
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
Momın 5
net toplam toplam işlem karlı zararlı kar top zarar top
-831 19 9 10 6934 7765
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri