kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yemekteyken stop'latmış Pala.. Yediğimi boğazıma dizdi alçak...İntikamım acı olacak... O başlattı!!!
![]()
Pala bu, Vob u 78000 e hızla basıp, akşam saat 17 den sonra 80000 e alabilir, şahsen deli hareketlerde bekliyorum, ama o kadar ani değil, bu yukarı senaryo için
Birde düşüş senaryosu var, bugün akşama kadar ağır aksak 78000 e, yarın sabah biraz düşük açılış biraz 78000 üzeri artıya geçiş derken akşama kadar basa basa yeni dipler
Her iki senaryomdada 78000 oldu ama sağlık olsun, ben sisteme uyayım en iyisi...![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Astipat uff bide 77300 de Al geldiğinde 60 lıklarda dehşet PUPU varmış böyle pupu ve nunuları bekliyordum hep ama dün hem sinyal gelmeyince hemde işlerin yoğunlupundan atlamışımbu iş sıkı takip gerektiriyor harbiden
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
valla selçuklu doubles scenario çalışacah geliba
BANGA mühim
) 6009 sayılı Kanunun 2’nci maddesi BSMV mükelleflerince Borsamızda islem gören
vadeli islem ve opsiyon sözlesmelerinden elde edilen kazançlara BSMV istisnası
getirmektedir. Yapılan degisikligin yürürlüge girme tarihi 6009 Sayılı Kanun’un 62’nci
maddesinde belirtilmekte olup, 2’nci maddede yer alan BSMV istisnası 1 Eylül 2010
tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Buna göre VOB’da yapılan islemlerden lehte
kalan tüm meblaglar 1 Eylül 2010 tarihinden itibaren BSMV’den muaftır.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Tarih tekerlekten... şey pardon tekerrürden ibaretse yükselişin 3-4 gün daha devam etmesi lazım... üvvv...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri