kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ah be kayatron; dün sistemli 77300 lonkları dutmak vardı **![]()
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
LEM YOKSA SENDE Mİ ARACI KURUM ÇALIŞANI YADA SAHİBİSİN..
BAK YİNE YAZIŞACAĞIZ BOL BOL....
İşin doğrusu SPK mevzuatını bilmiyorum ama BDDK düzenlemelerinde pek çok bankacılık ürünü için ; Müşteri ye kendisinden yapılacak her türlü kesintiyi alınacak her türlü ücret ve komisyonu (aracı kurum lehine olmasa da, vergi de olsa) sözleşmede açıkca belirtmek bankaların sorumluluğu olarak geçiyor. "her türlü ücret ve kesintiyi" kabul ediyorum türü maddeleri de geçersiz kabul ediyor. Yani alınacak ücretin tutarı oranı, alınış şekli, periyodu v.b. müşteriye yazılı olarak belirtilmeli.
SPK mevzuatını bilmiyorum, ama bence aracı kurumla yapılan sözleşmede açıkca belirtilmediyse vob kesintisinin kime ait olduğu veya başka bir düzenleme yoksa, itiraz edileybıl...
BANGA mühim
79200-225 e uzun kapaları yazdım.umarım gider..
çıkmam lazım.
Dün belirttiğim gibi oldu ve spot 77855 üzerine attığında ov li stemim ala geçer long olur, ala geçerse yukarı giderde gider dedik oda oluyortekrar sata geçerse tekrar short demiştik ama o olmadı
Artık burdan sonrası palanın senaryosu
Sat gelene kadar longlarla izleyeceğiz...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
aracı kurumlardan hiç hazzetmem.mesele aracı kurum meselesi değil zaten bence.
ben senin söylediğin şeye itiraz edileybıl değil demiyorum ki. istersen edersin elbette. yalnız adam onbinde 2 komisyon, ve vob payı buna dahil değil derse, ve sen de "dahil lan çok konuşma itiraz ediyorum" dersen kurumun ne yapacağını söylememe gerek var mı?
buna itiraz edebilirsin. ama çocukça bir yaklaşım bana göre.
bu benim şahsi fikrim.
size en iyi komisyonu verecek kurumu VOBAŞ yada komisyona itiraz ettiğiniz mahkemeler veya herhangi bir kurum bulmayacak.
siz bulacaksınız...
ve kusura bakmayın ama o kurumların ismi neden sizce "aracı kurum"?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
üstelik o sinyali görseydim dün bugün ocak hasarını çıkarmış keara bile geçmiş olacaktım![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
yok yok..ben onu demiyorum yaww..adam sana hiç bir şey demiyor vob kesintisi hakında...sözleşmendede misal onbinde 1.5 + bsmv yazıyor... vob kesintisi diye bir şey de yok sözleşmede.. olay o..yoksa dam sana başta dediyse böyle bir kesinti var diye ayrıca, ona diyecek bi şley yok
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri