len pala dipten 2000 puan teptirdin de 1000 puan daha alamazmısın?
len pala dipten 2000 puan teptirdin de 1000 puan daha alamazmısın?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Evet düşüş saatlik grafiğe göre devam edecek görülüyor.
Kanal içinde tepti, yeni dip için saatlerin geçmesi gerekiyor.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Spot 79100 den evvel long gözükmüyor. sistemler al verse bile tehlikeli olur, pala al verdirip verdirip smaç çakmayı seviyor![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kanalizasyon tıkandı herhalde, gitmiyor.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Bankalara satış geldi bile![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
200 den al veren sistem..775 den flat dedi..sisteme taktım..
lonkkkkları 850 den verdim....450 puan ekistra..bereket versin..bugün pala ya 3 tur bindirdim 2 kısadan bir uzundan...du bakalım nasipte 4 varmı
BANGA mühim
yer çekimi gel gel yapıyor
550 relong ula..bakalım papaz pilavı yiyecek mi yine
BANGA mühim
rezil ettiler...hoş 2.000 zıplamış ne bekliyordun diye sorarlar adama...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri