Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim![]()
Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kısalar yalan oldu uzunlar mest oldu![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
yuaw uyuya kalmışım garilong sinyale uyamadım üvv
shortlarıda geçh kaphadım ah ülem gayhan abi ah
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
asti patron, bugün şöööyle 79.300e doğru çıkar mı bu?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Kayahan tam bir tez konusu yaw... Bir defa da şaş be adam... yok her seferinde tutuyor... Ben 1999 dan beri borsa ile uğraşıyorum, yüzlerce formul, indikator denedim ama bu Kayahan kadar başarılısını görmedim...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
300 / 500 daha çıkarsa çıkar,sonrasında yine satış gelebilir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
when kayahan arrives forum ENTER LONG when he leaves forum ENTER SHORT
hakikaten bende işkillenmeye başladım bu kayahandan.ne zaman crash tüm hızıyla yolda diye çıkıp gelse yükseliyoruz.tesadüf herhalde.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gayahan nerede yav? özledim onun meşhur kıyamet senaryolarını
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri