Sayfa 584/5549 İlkİlk ... 8448453457458258358458558659463468410841584 ... SonSon
66581 sonuçtan 6.997 ile 7.008 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

yukarıda aylık grafta trash ve crash üzerine düşüncelerimi belirttikten sonra, birde haftalık olarak verdiğim graflar, bir düz bir ters; bir düz fibonlu, bir ters fibonlu şeklinde, bana anlamlı geldi,.....zira daha önce verdiğim max 61xxx dibi ile uyumlular, short sevenler düzüne, long sevenler tersine baksınlar, böylece kimse poz almada zorlanmaz...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şu sensex; bunu satmasalardı yurdum adına kötü kötü düşünecektim neredeyse ev ödevlerini yapamadı diye,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şu merval; en iyileri bu mötörlerin, en mötörü diyebiliriz,....%10 en az düşüş potansı var,...

6. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günlük dov oynaklığı;

şimdi buun mealini daha önce çok detaylı açıkladım, dikkat dönüş görmeden paçaları sıvak yok, dönüş olacak sonra,....yoksa biz gemileri yakarız o kalır, terste kalırız,...

durumda değişme yok, emniyetli yerde, değişiklik adına diyebileceğimiz tek şey indiğin dışa bükülerek bant üstüne atılacak bir duruma gelmesi, bu realize olacak, ikincisi gerçek olacak,.....olunca bu şekilde olacak, tepeden ayu yok, yarı belinden evet, tepe temizlenmeden dönüş yok,.....

şimdilik emniyetli bölgede dönüş ise şuanda yok, yarın olurmu olur şu anda yok,...önce banta vuracak, bantı geçecek, beyaz yatayı geçecek, buraya kadar realize, penbe yi geçese bu vix,.....

buradan devam edecez;....sonra....kapansın ne kadar oynamış ona bakacaz,....

8. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    560
    Toplam Teşekkür
    102 Yazısı Teşekkür aldı

ptesi öngörünüz nedir

10. 4 Kullanıcı skender0909 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı skender0909 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ptesi öngörünüz nedir
    sayın skender öngörüm belli daha önce yazdım bunu 61 max dip, oradan long olacam dedim bu 64 xxx de olabilir, bunun önünde ise 75 vardı, ben bunu derken 81 lerdeydik, uzuncadır zaten bu raları söylüyorum biliyorsunuz, bunlar pazartesi olamz tabi, buna bekleyelim,..

biliyorsunuz ben dengelerle çalışıyorum 120 likten veya günlükten, bunlar kırıldılar ve şuanda trenddeler, buralardan işaret gelmedikçe yön aşağı devam edecez, en güzel öngörü bu bence, dönüş olmadan hareket etmeyecez, erken hareket etmeyecez, biz kapandıktan sonra ayrıca dovunda diplemesi ayrı bir güzellik kattı olaylara,....

ama öngörü ille yapacaksak dengelerin hepsi çok yukarıda kaldı,....

81150s;
    80250s;
    79775L;
    SON DİP İSE 79350 idi; bunlarda hayır yok,

elimde sonkalanlardan ;

aylık bant
    alt çizgisi 753xx;
    haftalık bant
    alt çizgisi 769xx;
    gnlük ise kırıldı, bu artık 799xx de kaldı...
    ayrıca 75200 de bir desteğim daha var, buda 753xx aylıkla örtüşüyor,

benim ilk hedefim 75 xxx civarı idi,....ama asıl hedefim 64xxx leri bulabilmek, 61xxx ise mutlaka long olacağım ve kısa long lkalcağım yer,....

şimdi pazartesi grafını attıtğım aylık hareketlenirse vade sonuna kadar bunu satarlar, ben şimdi bununla ilgiliyim, bunun sonrasında diğer değişkenlerle birlikte trash veya crash üzerine karar vercem,...trashım 61xxx max da, crash ise ho boyunca, bakacağız, aslolan dönüştür, burad öngörü yok, dönüş var, kasa açıldı paylaştırıyorlar herkes ne alabilirse,bu gerçek para, diğeri cepte olmayandı, ödünçtü.........

12. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    560
    Toplam Teşekkür
    102 Yazısı Teşekkür aldı

tşkkür ederim.. ama kafama takılan şu...hem hem haftalıkta hem de günlükte 23,6 fibo seviyesi olan 77200 de destek var... bu aynı zamanda ımkb100 de 68250 ana desteğe denk geliyor..ayrıca hem rsı hemde ccı da fıatlarda olduğu gibi cift dip oluşmuş gözüküyor...yani bu da senaryoyu tersine cevirebilir mi acaba diye düşünüyorum.. ne dersiniz sn indregandi...

14. 3 Kullanıcı skender0909 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı skender0909 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşkkür ederim.. ama kafama takılan şu...hem hem haftalıkta hem de günlükte 23,6 fibo seviyesi olan 77200 de destek var... bu aynı zamanda ımkb100 de 68250 ana desteğe denk geliyor..ayrıca hem rsı hemde ccı da fıatlarda olduğu gibi cift dip oluşmuş gözüküyor...yani bu da senaryoyu tersine cevirebilir mi acaba diye düşünüyorum.. ne dersiniz sn indregandi...
    sonuca gitmeliyiz; bunun için dönüşü görmeliyiz, bu zamana kadar çok hata yaptık, nedeni dönüş olmadan hareket etmekti, gün içi pek çok değerlendirmede bulundum, bunların bir bölümü macro oluyor bir bölümü teknik diğerleri taktik şeklinde, şimdi bakın 81xxxlerdeyken zorlandık, zorladı bizi, direkten döndük, işte fibon bidon derken göremiyoruz,.....

bir yatay py ve ya dip alalım bakalım bütün bunlara, şunuda yapar py, 07.05-13.05.2010 birisi çıkar konuşur bu kadar basit, sıkışan konuşturur malını çıkar,...her şey olur.....bütün bunların uzağında şunlara bakalım,...

şimdi ortada bir olay var, olay mb ye devredildi şu haliyle, aslında olay mb nin olayı deyil, bunları yazdım alıntı ya gerek yok, beni okuyorsunuz hatırlarsınız...dünde verdim arşivden,....

şuydu,

reften önce rezerv güçlüydü,
    reften sonra rezerv azdı, 100 olmalıydı, dendi,
    74 dük 92.5 olduk, sonra sıcak para iyi deyil dendi, 76xxx olduk, bakın burası veriyor her şeyi, şimdi yabancı elinde para var sokacak yer arıyor, kapıyı kim açarsa ona gidiyor, sadece buda deyil, çıkış içinde sağlam parsını çıkartırken sıkıntı olmayacak rezerv istiyor, bunun tartışmaları mb başkanı ile yapıldı, adamcağız direndi, sonunda kapıyı açtı,....bir süre belirsiz takıldılar, o da olmadı, sonra frene başladılar, şimdi buradayız,

konu cari açık, mı tam deyil, sensex de düşüyor, konu soğuma ilk haliyle,....buna ben ölçülü düşüş dedim, şu 61xxx max dediğim bu,

şimdi bir hacim yartıldı eş zamanlı tüm borsalarda, bu hacim bizde 92.5 le en yaptı, şimdi bu hafızalarda, kayıtta artık,...ölçülebilir değer,....bizim gibi diğer ülkelerde de bu yaşandı, olay ise şöle, bu ülkeler şiştikçe yani hazır parayı yedikçe patlamaya doğru gidiyorlar aslında, .....

bunların gazı alınırsa bu defa extra fon ihtiyacı duyacaklar, bu aynı zamanda basılan parayı emmelerine olank tanıyacak bu 1. diğeri şu olabilir bazıları düşerken bazıları yaty gidecek buda devrede düşünce olark,bu 2. ayrıca paralara ve emtialarada bakacaz bu 3. ve karar vercez bunların sonunda...bu karar o belirlediğimiz hedefler çerçevesinde bir düşüş aldıktan sonra gelişecek,...burada ölçülü düşü yada crash olarak ayrılacağız, kopuk seneryo dediğim bunlardan bir tanesi....diğeri ho lu olacak crash senaryosu,....

onun için ben artık tekniğe bakmıyorum şimdi bu saydığım macro olayların bütünü ile, geniş ölçek teknik analizden yola çıkıyorum,....5 liklerle 10 luklarla bu iş sarpa sarar,....

bu yüzden topiğe hedeflerimi koydum, konumu sundum ve artık çekildim,...fibo ile çift diple işim kalmadı, ya bantın üstü ya bantın altı, birde dönüş işareti,....

16. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

fibonacci bu dediklerime hazırlık olsun diye birden fazla basamak koymuş, çok önceden görmüş....

ama yinede fibona göre o verdiğim haftalıklarda özellikle ters graf olanlarda güzel bir boşluk var, okla göstermiştim oaraları,....

18. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür
    1.308 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ahmet gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın tr hope hocam,

bugünkü düşüş sonrasında 100 endeks dalga analizi ne diyor acaba ? sağolun.

hem size hem bize lazım bu graf..
    Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.

20. 3 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür

Alıntı tr_hope05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    way be ne çizermişiz..hocam dışarıyı çok çiziyon dese de çizmeden edemiyorum..malum oluyor, göz görüyor!..
    Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.

22. 4 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür

24. 3 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Yer imleri

Yer imleri