Ve anahtar bu bulut.
Bu bulutun içine girerse dışına çıkar.
Jelibon.
Ve anahtar bu bulut.
Bu bulutun içine girerse dışına çıkar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
GANG of Q7
bize her yer İNÖNÜ bize herşey BEŞİKTAŞ
buca öçlü olamaz,trabzonda ölçü olamaz biz barça,real falanla ölçülüyüz
ne gol attı be Q7.noktasal borusaldı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alçaktan uçun beyler adamlar 7-8 eksikle çıkmışlar, ona rağmen maç az daha 2-2 oluyordu...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Chale, Serkan, Selçuk, Collman, Umut, Burak, jaja, Engin yok as kadrodan... Bu arada son dakikada Ernst giriyordu 7 yabancı olacaktık, Allahtan farkedildi de Ekrem girdi...
Voltaire
peki hatırlayan varmı bakalım.
1 ay önce 26.40-26.60 ikinci alım yeri olur demiştik gümüşte. 29 üstündeydi o zaman.
Jelibon.
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri