akşam olsada BJK maçını izlesek.bi o keyif veriyor.vob tan hayır yok.pala içine ediyor her hareketin.ne çıkış çıkışa benziyor ne iniş inişe.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
80750 de bekliyoruz dedik,tahrik ettik ama pala 79750 anladı galiba![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Astibaron iyiki bi soru sordun yokmu cevap verecek ciddi olarak![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
futbolculuğundaki asiliği hocalığındada sürdürüyor..
fantastikte olsa iyi top oynatma arzusunda bence.
ciddi maçlarda biraz daha kontrollü oynatacaktır bence..
adamı alman milli takımı çağırıyordu bu gitmiyordu topçuluğunda,zaten ispanyolca konuşarak ayar vermeye devam ediyor almanlara![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dow future sabahtan beri yeşil,böyle günlerin sonu genelde pek iyi olmuyor ama du bakalım..
bu arada 300 altından çıtır bir long denemesi yaptım..
Son olarak Schuster'den palaya sevgilerle diyorum ve kaçıyorum. Pes2011 beni bekliyor
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri