süregelen yatay hareketin aşağı kırılımla sonuçlanmasına az kaldı.. bence..
bugün yada yarın bu kırılımın başlaması beklentimdir.
![]()
süregelen yatay hareketin aşağı kırılımla sonuçlanmasına az kaldı.. bence..
bugün yada yarın bu kırılımın başlaması beklentimdir.
![]()
iki olasılık...
![]()
ve bir benzerlik...
![]()
Abi hoşgeldin özlettin kendini, zamanında bu benzerlik yöntemiyle müthiş başarılı tahminlerin vardı, inşallah yine eskisi gibi sürekli yazarsın...
Ben dünden short olmama rağmen bugün yukarı yönlü bir piyasa bekliyordum. Sabah yukarı harekete hiç şaşırmadım ancak bu kadar basmalarına şaşırdım. Ama hala yukarı bekliyorum. İnşallah yanılırım![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Selam Halojen Patron,
iyisindir umarım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
macd kesişimiyle beklediğim son atak başlamış olacak..fakat pek kar edilebilir bir hareket olacağını zannetmiyorum uzunlar için... herkese rastgelsin.. (E) dalgası bitiminde tekrar değerlendirme yaparız..
15 dk.lık macd muhtemelen uyumsuzluk verecek...
sn halojen kelebekle ne demek istediğinizi biraz açıklarmısınız\ayrıca bu bu gün için mi geçerli sadece.teşekkür ederim.
kelebekten kasıt, piyasada oluşan ayı ve boğa paternlerdir .. ismini şeklinden almıştır..aksi oluşmadığı sürece bugün ve ilerleyen günlerde geçerlidir..
http://harmonictrader.com/price_patterns.htm
bu linkte paternler ve fibo değerleri mevcuttur sn.medihaluk.. ben teşekkür ederim
örneğin bugün oluşan bir ayı kelebeğidir.. bir yukarı hareketten sonra piyasanın bu kelebeğin etkisiyle düşüşe geçeceği beklentisindeyim..
ama tabi her oluşan kelebek çalışacak gibi bir durum yok.. hepsi çalışsa zaten piyasa diye bişey olmazdı..bunların çalışma oranı %70 civarıdır..
diğer indikatörleri kullanarak gerçekleşme ihtimali en fazla olanları seçiyorum.. bugün oluşan kelebek de yüksek olasılıklılardan biri..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri