Bugün Altın
Dirençler 1347-1353 ve 1358-1365.
Destekler 1312-1320 ve 1280-1296.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1347-1353 ve 1358-1365.
Destekler 1312-1320 ve 1280-1296.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Garanti 7.90 shortçu stopu,
Garanti hedef 7.26.
7.90 geçilmedikçe 7.26 görülecektir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
XBANK 144000 ÜZERİNDE shortçu,
131000 altında longcu stop olur.
Jelibon.
İmkb 30 shortçu stopu 82250.
82250 endeks geçilemedikçe hedef
73400-78000.
Jelibon.
Evet vix yine alı verdirdi gir çıkla.
21-14 tepe olacak.
21 inden sonra uzatma olabileceğini sürekli söylüyorum. Bunu 3 tarih tek dönüş 6 yıldır olmaması söylüyor ama bu garanti değil.
Transla uyumsuzluk devam ediyor.
Bakın burada tepe gününü noktasal borusal bilemem bu imkansız, (bu ay tek tarih olsa bilirdim mesela 21 i tek tarih olsaydı, ama 3 tarih vardı)
SEBEBİ BURADA MAVİ BORUDAN TESİSATTAN BAHSETMİYORUZ TERSİNE BORU OLMAYAN BİR DURUMDAN BAHSEDİYORUZ,
KOSKACA BİR TRENDİN DÖNÜŞÜNDEN.
VE BU TREND DÖNÜŞÜNDEN 2 YILDIR HİÇ BAHSETMEDİM.
ŞİMDİ BAHSEDİYORUM.
SP 18 OCAK TEPESİ DAHİL 14 ŞUBATA KADAR TEPE HER HANGİBİR GÜN,
HİÇ ŞİMDİYE KADAR OLMADIĞI KADAR TEPE ADAYIMDIR.
BUNU BEN BİLDİĞİME GÖRE BİLEN ÇOK KİŞİ VAR ŞU AN VE BU BİLENLERE KARŞI SİNDİRME UYGULANMASI GAYET NORMAL. MALA BİNDİRMEMEK İÇİN UĞRAŞ OLACAK.
MÜHİM OLAN SONUÇ BURADA 2-3 AY SONRA NE DEDİĞİM ÇOK İYİ ANLAŞILACAK.
VE DEĞER ÖNEMSİZ GİDİYORUM. Aslında değerde belli 1291-1324 arası.
SADECE BEKLİYORUM. SHORT İÇİN BEKLİYORUM ASLA YENİ LONG YOK BENİM İÇİN.
Jelibon.
Sayın jelibon günaydın.
mzbyo göz altı pazarına alınınca çok düştü. Rsi mimumda, diğer göstergeler de öyle. analizini yapabilir misiniz? sağolun.
Dana Külbastı
Dana budundan 1 kilo etin kemiklerini, yağlarını, sinirlerini ve derisini çıkarıp temizledikten sonra yumurta büyüklüğünde kesiniz.
Bunları keskin bir bıçakla birer birer düzgünce ve uzunlamasına açınız. Tuzlayıp biberleyip, üzerine soğan suyu gezdirip bırakınız. Bir iki saat sonra dana eti parçalarını 2 kaşık kızgın tereyağına atınız.
Kuvvetli ateşte çevire çevire pişirdikten sonra etleri çıkarınız, tencerede kalan yağa bir kaşık un karıştırarak Esmer Meyane yapınız. Bunu 1 bardak et suyuyla ıslatıp tuz, biber, kıyılmış maydanoz, sarımsak ve mantar ilâve ederek kaynatınız. Sonra etleri içine atınız, yarım saat hafif ateşte pişiriniz.
Sahana ya da tabağa koyarken etin üstüne diziniz. Salçayı üzerine dökünüz.
İtalyan usulü Dana Külbastınız servise hazırdır. Afiyet olsun.
Yarın Dana Yahni.
Jelibon.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Ölü paranın 80 üzerinde kalıcı olamaması,
ne kadar güçsüz ve ölü olduğunun ispatı,
Haftalık macd geri kesmek üzere gücü bu kadarmış.
Sayımı bozmaması cabası. Burada sayım var eskide.
En son tutulacak şey ölü.
Jelibon.
E/D ye deflasyonist Japan ve enflasyonist çina birlikte sahip çıktı.
Sayımı bozmayacağı 3 dalga düşüş aşikardı.
Hedef 1.3750-1.39.
Öncesi short yakar.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri