Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
öğle arası bi yukarı yapabilirler 15 likde deli PUPU var çünkü
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Tam olarak şöyle olmuştu..Akşam DJ i izliyoruz hepimiz şortuz; o esnada
KUIN: Küskü müydü neydi kimde kaldı, he işte ondan verin Dow'a
PAMIK: Küskü bende apla, kime veriyim...
Astatin: Ya arkadaşlar bence bu küskü kelimesini o kadar rahat kullanmayın derim.
KUIN: Ne..o ayıp bir şey miydi? Allah canınızı almasın sizin
PAMIK: Çok özür dilerim apla.Valla bende bilmiyordum anlamını. Ayıp şeyler bunlar.
Ben de bu mesajlarınızı alıp, buyrun işte anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmak adamı ne hale düşürrü demiştim..ama yaklaşık 1 saat gülmüştüm yaw..hatırlamaz mıyım
![]()
BANGA mühim
80.000 den sat veren sistem,575 de flatledi..
amme ben poz. almış olsaydım;genelde 800 puandan fazla karda poz. boşaltırdım..yani %1 lik dilim iyidir..
yani gitti 800 puan.... şimdi bekle taze sinyal...
dünkü satışlardan sonra hala adamakıllı bir alış hareketi göremedik..
beklemeye devam..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kanalizasyon .....
![]()
2013,00
Kayatron,
Tahvil faizi uçuyor tolar düşüyor..eurusd etkisi de var dabi...dax çıkıyor ama burası pek takmıyor...
Tam kayatronun çözebileceği bir ikilem..hatta üçülem..belki de dördülem
BANGA mühim
80200 denemesi gelebilir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri