Strodaddy,
Adam ölmüş yaw..üww...iyi adamdı, iyi dans ediyordu valla..Toprağı bol olsun..R.I.P.
http://www.dailymotion.com/video/x2n...ool-1976_music
Strodaddy,
Adam ölmüş yaw..üww...iyi adamdı, iyi dans ediyordu valla..Toprağı bol olsun..R.I.P.
http://www.dailymotion.com/video/x2n...ool-1976_music
BANGA mühim
bugunleri de gorduk ya, Turkıye verisi ile ekşın yaptı vob![]()
eüzü...üühühühüh
BANGA mühim
78000 Altında 3 gün kapanış uv li düşüşü getirecek diye düşünüyorum.30.000 puanlık bi düşüş bekliyorum desem fazla mı olur acaba bu durumda bizim 107000 başka bahara kalacak galiba bu durumda da stro ve asti patronlar beni topa koyar artık![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Günaydın yiğitler ve yiğideler,
Neyseki FDJ az gevşemiş...Teprik ederim. Bu arada bugün gazetelerde 2b ile ilgili haberler var. Bir de 4000 PKK lının Suriye ye yerleştirilemesi için Türkiye ile Suriye nin anlaştığı felan..du bakalım..
BANGA mühim
yahu içimde tuhaf bir müsterihlik var..ya bugun 1500-2000 puan alacağım yada ayağımız toprağa bakıyo..du bakalım
BANGA mühim
belki de bu yüzdendir. çook zamandır 3 ü aynı şeyi dememişti...TGG<2 iken MFI nın bu kadar cortlaması dikkate değer...
![]()
BANGA mühim
Bugün burdan döndük döndük yoksa düşüş sertleşebilir
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Ben bugün Mercan balığı edinmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. İStihbarat dedi ki, çok sayıda olta balıkçısı çok sayıda iri Mercan çekmiş boğazda.. AKşama operasyon yapıp ele geçirmek lazım, Cumartesi akşamı neşesi için.. Tüm balık camiasını ama öncelikle mercanları, lüferleri, barbunları (foça), hamsileri ve onlara kucak açan denizleri, o denizlerden o palukları yakalayıp ayağımıza getiren muhterem denizci kardeşlerimizi teprik ederim..
BANGA mühim
bu sene çok balık yiyemedik asti.palamut bir anda kayboldu zaten anlamadım nasıl iş.çinekop önceden çok bol olurdu artık çok görmüyorum.hiç yemedim zaten bu sene çinekop büyüsün lüfer olsunlar diye
palamut yedik ama dediğim gibi o da çabuk kayboldu piyasadan.sanırım ondan daha büyük balıklar geldi ve palamutları yedi bize bişey kalmadı
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri