Sayfa 66/75 İlkİlk ... 16566465666768 ... SonSon
892 sonuçtan 781 ile 792 arası

Konu: Metastock Ogreniyoruz

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar 5 dk VOB datasına ihtiyacım var.elimde vardı ama geçen hafta datalar sapıttı hatırlarsanız küsuratlı rakamlar falan oluştu bir anda.dosyayı silip yeniden yükledim ama bu seferde geçmiş 2008 den bu yana olan datayla arada bir kopukluk oldu 10/12 gün kadar.

yeniden bir arkadaş buraya yükleyebilirse sevinirim.ne kadar eskiden olursa o kadar makbule geçer.

teşekkürler,
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 5 dk VOB datasına ihtiyacım var.elimde vardı ama geçen hafta datalar sapıttı hatırlarsanız küsuratlı rakamlar falan oluştu bir anda.dosyayı silip yeniden yükledim ama bu seferde geçmiş 2008 den bu yana olan datayla arada bir kopukluk oldu 10/12 gün kadar.

yeniden bir arkadaş buraya yükleyebilirse sevinirim.ne kadar eskiden olursa o kadar makbule geçer.

teşekkürler,
    Vobixin datayı da denedin mi abi?

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

bana sağolsun zozo vermişti en son daha evvel VOBIX te sağolsun paylaşmıştı bizlerle.ama şimdi matriksin kendi datasıyla benim elimdeki eski data arasında bir boşluk kaldı datayı yeniden yükleyince.6 eylül -15 eylül arası yok.öyle olunca eksik oluyor haliyle.

onun için sordum 2009 başından bugüne ya da daha geriden sağlam olan birisinde varsa paylaşırsa makbule geçer.

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vobixin datayı da denedin mi abi?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

4. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür

bana sağolsun zozo vermişti en son daha evvel VOBIX te sağolsun paylaşmıştı bizlerle.ama şimdi matriksin kendi datasıyla benim elimdeki eski data arasında bir boşluk kaldı datayı yeniden yükleyince.6 eylül -15 eylül arası yok.öyle olunca eksik oluyor haliyle.

onun için sordum 2009 başından bugüne ya da daha geriden sağlam olan birisinde varsa paylaşırsa makbule geçer.
    Olsa biliyosun dükkan senin Bendeki en güncel veride zozonun paylaştığı veri o 6 eylülde bitiyor.Sende 1.5 hafta yok, bende 6 dan sonrası yok

6. The Following 2 Users Say Thank You to flexy For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.462
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.915
    Toplam Teşekkür
    553 Yazısı Teşekkür aldı

yavs veriler bozuldu sonra düzeldi sonra bozulan yerler son 4 ay düzeldi gerisi bozuk kaldı 2010 9. aya kadar veriler bende bozuk,grafik aynıda içindeki değerler işte saçma rakamlarla dolu 78.0348 kapanış rakamı gibi tek tek rakamların işlenip yuvarlanması gerekiyor excelde bilmem kaç bin satır artık onada şimdilik mecalim yok
    "Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)

8. The Following 2 Users Say Thank You to zozo For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

evet yav zozo aynı şey işte.bütün veriler küsuratlı oldu.rezil ettiler be.gerçi yeniden sıfır indirince sorun ortadan kalkıyor ama işte bu seferde eldeki geçmiş 2009 dan başlayan veriler ile yeni indirilen veriler arasında EYLÜL ayında 8/10 günlük bir boşluk oluşuyor.bu da sakat ediyor yine veriyi.

Alıntı zozo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavs veriler bozuldu sonra düzeldi sonra bozulan yerler son 4 ay düzeldi gerisi bozuk kaldı 2010 9. aya kadar veriler bende bozuk,grafik aynıda içindeki değerler işte saçma rakamlarla dolu 78.0348 kapanış rakamı gibi tek tek rakamların işlenip yuvarlanması gerekiyor excelde bilmem kaç bin satır artık onada şimdilik mecalim yok
    - - - -

10. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    868
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    971
    Toplam Teşekkür
    302 Yazısı Teşekkür aldı

turkoglu ,zozo bu verılerde bı sorun var mı bakın ıstersenız. nasıl yuklenecegını bılmıyorum ama saolsun forumdan bı arkadas paylasmıstı, lınkını saklamıstım. eger ındırılemıyorsa baska bı sekılde yollamaya calısırım..

http://www.tekdosya.com/files/WY4915...riler.rar.html

12. The Following 3 Users Say Thank You to eloy For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

bunu biliyorum eloy.sağolsun maverickf9 isimli arkadaş paylaşmış.ben indirdim bunu ama MERGE etmek istediğimde sorun çıktı.

data fields are different diye uyarı veriyor verileri birleştirmek isteyince.bu sorunda nasıl çözülüyor bilmiyorum.

Alıntı eloy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkoglu ,zozo bu verılerde bı sorun var mı bakın ıstersenız. nasıl yuklenecegını bılmıyorum ama saolsun forumdan bı arkadas paylasmıstı, lınkını saklamıstım. eger ındırılemıyorsa baska bı sekılde yollamaya calısırım..

http://www.tekdosya.com/files/WY4915...riler.rar.html
    - - - -

14. The Following 3 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    198
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    21
    Toplam Teşekkür
    7 Yazısı Teşekkür aldı

bunu biliyorum eloy.sağolsun maverickf9 isimli arkadaş paylaşmış.ben indirdim bunu ama MERGE etmek istediğimde sorun çıktı.

data fields are different diye uyarı veriyor verileri birleştirmek isteyince.bu sorunda nasıl çözülüyor bilmiyorum.
    http://www.voborsa.com/forum/showpos...6&postcount=33

16. The Following 3 Users Say Thank You to maverickf9 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    36
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    170
    Toplam Teşekkür
    45 Yazısı Teşekkür aldı

Merhabalar
    5 dakikalık sistem kullanıyorum
    Sadece kalıcı sinyal ler görünsün istiyorum ki
    bar kapanmadan Al yada Sat OKU çıkmasın istiyorum
    bunu nasıl yapabilirim acaba ?

18. The Following User Says Thank You to tomjones For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür

Alıntı tomjones Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar
    5 dakikalık sistem kullanıyorum
    Sadece kalıcı sinyal ler görünsün istiyorum ki
    bar kapanmadan Al yada Sat OKU çıkmasın istiyorum
    bunu nasıl yapabilirim acaba ?
    tools > options 'a girdikten sonra realtime başlığı altında recalculate expert live seçeneğindeki tiki kaldırın.Ardından hemen altındaki bölümle complete bar'ı seçin, tamam diyip kapatın.

20. The Following User Says Thank You to flexy For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    36
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    170
    Toplam Teşekkür
    45 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tools > options 'a girdikten sonra realtime başlığı altında recalculate expert live seçeneğindeki tiki kaldırın.Ardından hemen altındaki bölümle complete bar'ı seçin, tamam diyip kapatın.
    ayarlarım resimdeki gibi
    eğer enable real time i tıklarsam hata veriyor
    grafikler
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    • Dosya tipi: jpg ms22.JPG (9.6 KB (Kilobyte), 598 views)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri