Astipatron bi şey sorcam şimdi burda aynı sistem günlükte SAT vermiş 3 gün önce ama evdeki vermemiş bu nasıl olabilir verileri yenilediğim halde
ayrıca MSQ günlükde SAT vermiş mi![]()
![]()
Astipatron bi şey sorcam şimdi burda aynı sistem günlükte SAT vermiş 3 gün önce ama evdeki vermemiş bu nasıl olabilir verileri yenilediğim halde
ayrıca MSQ günlükde SAT vermiş mi![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Ah Astipatron Ah 15 likde Acayip pupu var ama sisteme sadık kalmak açısından kapamıyorum hislerim pişman olcan diyor ama sözüm var sistemime sadık kalacağıma dairihanet etmek istemiyorum
![]()
n.sevgenden alinti
hedefi önce 80000 desteği yapacaktır. 80000 seviyesi kasım ayındaki sert satılarda da önemli
destek görevi gördüğünden ve psikolojik etkisnden dolayı kuvvetli destektir.Ancak grafiklere
göre 80000 seviyesinde tutunulamaz ise, nihayi hedef; 77000 seviyelerindeki 200 günlük
hareketli ortalaması olacaktır.
675 den flat NK den dolayı![]()
dünden açılan şortlarda böylece bi halta yaramayarak 150 puancık kar ile şimdilik kapatıldı, he NK tekrar pozitif olursa tekrar şort açarım.Ancak şimdilik flat bekliyorum.Sİstem hala satta ancak NK de strateji gereği sisteme dahil ettim.Ve de gayet memnunum şimdilik![]()
Bu dönemin meyvesini önümüzdeki aylarda yiyeceğimizi düşünüyorum
950 den long açtım ancak hiçde huzurlu bi long olacağını sanmıyorum nedense![]()
yeşillendik yine..
düşen trend üst bandı 82200 de şuan için..
dün 82600 lerdeyken aşamamıştık.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri