Sayfa 1365/2456 İlkİlk ... 3658651265131513551363136413651366136713751415146518652365 ... SonSon
29468 sonuçtan 16.369 ile 16.380 arası

Konu: kanalizasyon

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun sistemler carpilmistir. keserler, baltalar, hepsi bos, hepsiiiiiiii...

nunu seni sistem düşmanı gördüm iyi hadi bari ne yapalım sistem olmasın diyelim TA ile yapak o zaman daha berbat çerpılıyor insan EW de aynı sistem ve disiplin oldumu bide S/L nu ve riski güzel ayarlarsan bence bu iş olur yoksa sistem 3-4-5 çarpılır ancak totalde çarpılmalarını fazlasıyla telafi eder en azından benim için
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

2. The Following 2 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı a.kaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nunu seni sistem düşmanı gördüm iyi hadi bari ne yapalım sistem olmasın diyelim TA ile yapak o zaman daha berbat çerpılıyor insan EW de aynı sistem ve disiplin oldumu bide S/L nu ve riski güzel ayarlarsan bence bu iş olur yoksa sistem 3-4-5 çarpılır ancak totalde çarpılmalarını fazlasıyla telafi eder en azından benim için
    sevgili kaya, ben valla sistem dusmani degilim, ama bak topik sessiz, belli ki cogu arkadas carpildi, nedeni de gunlerce suren kararsizlik, yatay piyasa.
    disiplin ve sisteme uymak iyi guzel de, boyle yatay piyasalar seni donup dolasip basa getirirse, sisteme uyunca iki ay sonraki olabilecek kardan soguyor insan.
    ki bakalim sistemlerin sevdigi olusumlar mi olacak yoksa uzun sure boyle mi devam edecek? bakiniz: gecen sene dax, nikkei...
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür

Bu 15 lik grafik ve sistem,
    Şimdi kare içine aldığım feyk sinyalleri eledim NK ile sonraki sinyalleri ise gene NK ile sinyalden biraz geç olsa da 200-300 puan civarı girdiğimde kötü mü olur sistem olmasa ki bende il girdiğimde yoktu sistem, en ufak 200-300 puanlık ters hareketlerde panik ile kapa aç yaparak günde bazen 10 işlem yaptığım olurdu ve hemen hemen hepsi zarar ile sonuçlanırdı.Bence sistem ve disiplin ayrıca risk yönetimi bu işin olmassa olmazıdır.Neyse burda yazmanın bi anlamı yok kimse de kalmamış bende bırakıyorum artık forumlara yazı yazmayı.Kimseler kalmamış zaten.Sanki suya yazıyor gibi hissediyorum yazıları

6. The Following 3 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

dün kü sistem sonuçları
    ilk poz. -325
    2. poz. +200

bugün
    ilk işlem -400 dün kısa girmiştim(ama gece az kaldıraç var)gap magduru..
    2. işlem +300 şimdilik...

ne oluyor bu işlere..
    sebelek gibi..aga çarpar.

8. The Following 2 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Şimdi kare içine aldığım feyk sinyalleri eledim NK ile sonraki sinyalleri ise gene NK ile sinyalden biraz geç olsa da 200-300 puan civarı girdiğimde kötü mü olur sistem olmasa ki bende il girdiğimde yoktu sistem, en ufak 200-300 puanlık ters hareketlerde panik ile kapa aç yaparak günde bazen 10 işlem yaptığım olurdu ve hemen hemen hepsi zarar ile sonuçlanırdı.Bence sistem ve disiplin ayrıca risk yönetimi bu işin olmassa olmazıdır.Neyse burda yazmanın bi anlamı yok kimse de kalmamış bende bırakıyorum artık forumlara yazı yazmayı.Kimseler kalmamış zaten.Sanki suya yazıyor gibi hissediyorum yazıları
    o bahsettigin sey yataydan koruyorsa, onemli karlardan da esirgiyordur seni. ve onemli karlari yakalayamiyorsan, yatayda carpildiklarinla daha cabuk erirsin.bu isin matematigi bu svg. kaya. neyse, sonucta herkesin kendi tercihi...
    online birsuru kisi var, seni okuyorlar tabiki
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Orta vadeli sistemim vob şubat 85450 tepesindenden başlayan düşüşte 84150 aşağı geçilirken sat vermişti, aynı durum spot 30 da 83600 seviyelerinde olmuştu

Şu an ov li sistemim hala al vermiş değil, kv lii sistemim alda ama bu sinyale uymam sıkıntı yaratır diye düşündüğümden,artık ov li sistem sinyaline göre al sat yapıyorum, tabi benim ov li sistemim başkasının çok kısa vadeli sistemi, yada bir başkasının uzun vadelisi olabilir.

Beklentim piyasaların düşeceği yönünde, vadelide tekrar 77450 lerdeki dipleri görmek lazım diyorum
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

12. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür

o bahsettigin sey yataydan koruyorsa, onemli karlardan da esirgiyordur seni. ve onemli karlari yakalayamiyorsan, yatayda carpildiklarinla daha cabuk erirsin.bu isin matematigi bu svg. kaya. neyse, sonucta herkesin kendi tercihi...
    online birsuru kisi var, seni okuyorlar tabiki

zaten onu yazdım nunu poza max 300 puan geç girme ihtimali var tabi ki NK ile ancak yataydaki kaybın yanında deve de kulak denir buna neyse uzadıkça uzar bu yazılar gerek yok sanırım anlatmaya da

herkese bol kazançlar,

14. The Following 2 Users Say Thank You to a.kaya For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

sevgili kaya, ben valla sistem dusmani degilim, ama bak topik sessiz, belli ki cogu arkadas carpildi, nedeni de gunlerce suren kararsizlik, yatay piyasa.
    disiplin ve sisteme uymak iyi guzel de, boyle yatay piyasalar seni donup dolasip basa getirirse, sisteme uyunca iki ay sonraki olabilecek kardan soguyor insan.
    ki bakalim sistemlerin sevdigi olusumlar mi olacak yoksa uzun sure boyle mi devam edecek? bakiniz: gecen sene dax, nikkei...
    kaç kaldıraç kullanıyosun nunu?

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

alakası yok bu forumda sistem kullanan (ciddi olarak) kaç kişi var 2-3 kişi diğerleri dalga geçmekle meşgul carpıldılarsa bile nedeni sistem diyil.

çarpılcak ne var yuaw benim kullanmadığım vasat sistemim bile 84.500 lerden sattaydı (geçen haftadan) daha bugün al demiş. 2-3 kez çarpılır sonra yine trendi yakalar. Asla batmaya neden olmaz full kontrat girilmediği sürece onuda zaten ciddi iş yapan aklından bile geçirmez. neden vasat olduğuna gelince trentde aldığını yatayda geri ver-ebilirde ondan.

şunu unutmayın borsa 2. işi olan adamın parası azdır kaldıracı yüksek. en iyi sistemle bilene başarılı olamaz.

1 (tek başına) işi borsa olan adamın kaldıraçı yoktur. sistemi vardır o kaddar.

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç kaldıraç kullanıyosun nunu?
    kaldirac olayi sadece sureyi uzatir

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alakası yok bu forumda sistem kullanan (ciddi olarak) kaç kişi var 2-3 kişi diğerleri dalga geçmekle meşgul carpıldılarsa bile nedeni sistem diyil.

çarpılcak ne var yuaw benim kullanmadığım vasat sistemim bile 84.500 lerden sattaydı (geçen haftadan) daha bugün al demiş. 2-3 kez çarpılır sonra yine trendi yakalar. Asla batmaya neden olmaz full kontrat girilmediği sürece onuda zaten ciddi iş yapan aklından bile geçirmez. neden vasat olduğuna gelince trentde aldığını yatayda geri ver-ebilirde ondan.

şunu unutmayın borsa 2. işi olan adamın parası azdır kaldıracı yüksek. en iyi sistemle bilene başarılı olamaz.

1 (tek başına) işi borsa olan adamın kaldıraçı yoktur. sistemi vardır o kaddar.
    tamam, sen cuvali doldur, bize de verirsin

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

kaldirac olayi sadece sureyi uzatir
    peki, o zaman ne kadar süredir piyasadasın?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri