iyi geceler herkese.sn jelibon sizede iyi geceler.uzun zamandır yazamıyorduk.inşallah herkes iyidir.?
iyi geceler herkese.sn jelibon sizede iyi geceler.uzun zamandır yazamıyorduk.inşallah herkes iyidir.?
şöyle şimdi biraz uzağım.malum haftalar öncesinde bir değişen yok dar bantta hareket.yukarıya dair bi şey yazmıştık.aynı sadece tokatlamak için 1425 denemesi bir defa yapıldı...
Haftalar önceki rakamlar hala aynı.1348 ve sonrası yani 1325 li bölgeler yani 1310 civarı alım yerim olur.gelirse alırım.yoksa;-)zor.
Alttan başlayan everest zirvesine gelindi gibi(şimdilik)aceba bayrak diktiler mi tepeye eğer öyle ise everest tepesinin diğer tarafı yokuşun tam tersi... aynıdırgibi
Grafiğe dikkat etmek gerek
1300 lu bölgeler aylar önceki bakışım aynı.girerse devamı gelebilir.yok eğer 1310 lardan tepki gelmeli.ama gelirse.o altın tl bazında gelecek 54 liralara ama şimdi ama 6 ay bilmemha bide ons 1530 lara gidecek ama ne zaman.zaten 1425 i 6dolar geçmesi düşündürücü.. dip yapmadan mi çıkar ?grafikler ortada sn jelibon eklemiş.faiz artırımıda çinden bol bol geliyor.usa küçük bir emare versin faizden....bakalım ons nerelere geriler?
Suna tam bir yorum alsak.daha doğrusu uzun vade yorum.tl bazında.bildiğiniz gibi 1327 hedefimiz duruyor.son iki rakamdan biri.diğeri de 1630.ışte sorun burda önce hangisi...
Gerçi en sevmediğim euro tl deyim şimdi.cuma parolami unutmuştum hesap no da hatırlayamadık. P.tesi düştü ne kar ne zarar ama .dahada alım yaparım.siz ne diyorsunuz sn jelibon.
ha bu arada vallah şimdi biraz hisseler ile ilgiliyim.çimento çelik falan ıştegerçi oradada bende anlık trade etmem.orta vade düşünce.küçük tüyolar da var.ımkb dikkat etmek gerek bu arada.60 binlere yol açılmasın ha.tehlikeli vallah...herkese iyi geceler.
Fanatik Galatasaraylı olarak ve Hükümet yanlısı olarak bakıyorum olaya. Tamemen yakışmadı yaptığı açıklama hem Sayın Başbakana Hem de Toki başkanına. Türk Telekom Arena, Şükrü Saraçoğlu,İnönü Stadları hepsi Gençlik Spor İL Müdürlüğünündür. Kullanım Hakları ilgili kulüplere verilmiştir diyor sabah tv de Gençlik Spor İl Müdürü. Peki Bu kurumlar kimin? Devletin. Peki Devlet kimin? Türk Milletinindir. NOKTA
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ana tarih normal çalışması tarihe gelinen yönün terse dönülmesi şeklindedir.
Tarihin olma sebebi dönüş içindir.
Son yükselen dip eylülden gelen trend yukarı normalde olması gereken tepe oluşumu ardına düşüş.
Sp.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İşte mesele bu tepe oluşumu 1 günlükmü yoksa süreç kapsamındamı sorun bu.
Tepe oluşumu adı üzerinde oluşum işi zorlaştırır.
O yüzden sp taktik belli 1040 dan veya 1011 den mal alan malı teslim eder.
Ve 21 ini izlemeye geçer.
Tr de basit haftaya mal taşımak risktir çünkü tarih cumaya yani haftasonuna geliyor, Tr yani pala Sp yi burada görmek isteyecektir, hafatsonuna flat eyi olacaktır sebebi traderda, cuma ve pazartesi kapanışlarını görmek ister.
Aynı zaman opsyona denk geliyor, bir diğer konu bizzat tarihin kendisi sert hareket ihtimali diğer her günden olasılık olarak fazladır.
Cuma ve pazartesi kapanışları gelince spde işi çözmüş olacağım. Bunu önemi yok çözmenin bugüne kadar çözdük aslında çözeceğimiz sadece sonrası, devammı tamammı. TAMAM DİYENLERE SP DE 300 PUAN FARK ATTIK, DOWDA 2500 PUAN.
Ona kadar Garanti 7.62 altı short, 7.80 üzeri long, arası flat.
Benim yazacağım birşey kalmadı artık.
İki endeks ve bir kağıt sp ve dow dışında, ndx ve dax idi.
7177 dax yaz arama yap bul. ve Elma 350 olmadan asla dediğimiz 348.5 gördü. Ve burada steve jobs haberi hemen servis edildi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ORTA UZUN VADELİ 2011 Altın senaryolarım
En yüksek ihtimal
Şubat marta satışlar devam eder hatta hazirana kadar devam edebilir.
Bandım 1500-1650 ve 1195-1235.
Burada 4 trend dedik Ocak dikkat edin yeni zirve demiyorum altına. Tepeler alçalacaktır. Son tepe çin yeni yılında gelecektir alçalan şekilde.
Alternatif
1250-1320 destek olur ve yıl sonuna 1850 olur.
En Kötü Senaryo aynı zamanda en az ihtimal
1050-1100 dipler. 1420-1500 tepedir.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1367-1372 ve 1380-1385.
Destekler 1350-1356 ve 1336-1340.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri