Ne önemli direnci kırıyor (GÜMÜŞ) ne 29 u kırıyor.
17sine kadar sorunlu demiştik.
Normal bence.
Yön 17 sinden sonra. Ay la ilgili. Yeni ay dolunay hikayesi.
Önünde süre var aslında yatay olumsuz olmalı ama HUİ yı 500-520 nötraline sokmak istemiyor.
Kısaca bu yatayda yapılan bir düzeltme ve henüz bitmedi süre olarak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Mevsimselliğe baksan zaten ocak ayının yapısı bu hemde. Çok dalgalı ocak ayı. Önceki 4-5 aya benzemez.
iyi dikkat et Tr de öyle. Çok dalgalı. Short açan kazanıyor long açan kazanıyor tek şart iyi yerden açacan hep.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam merhabalar, s&p 30 gündür 10 günlük dma'nın üstünde kapatıyormuş, 82 yıldır ilk defa, hayırdır inşallah
- link
http://www.zerohedge.com/article/sp-...ce-never-event
akşam intel önemli düşüşün tetiği intel olacak ndx de o oboyu patatese çıkaramazsa.
iyi akşamlar.
Jelibon.
Ölü net trend kırmak üzere.
.79 altı ölüm ona 128 inci kere.
ewsi var onun burada alayına ters ewsi.
Jelibon.
İyi Akşamlar.
Jelibon.
Acıların takımı böyle arızalar yapmasa olmaz zaten.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri