Jelibom abi allah razı olsun... bizi aydınlatıyorsun zaman tarih hedefler konusunda.. takipcinizim.... saygılar
Jelibom abi allah razı olsun... bizi aydınlatıyorsun zaman tarih hedefler konusunda.. takipcinizim.... saygılar
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
Bakalım NY ne verecek altında.
Satışmı yükselişmi poz aldım çok tırsıyom çok.
Altın bu boru değil.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Görüyon işte ne stres çektim şu tarihlerde yurtdışı tamam tam tarihinde, köftehor pala 1 gün taktı bana, ayu ediyordu nerdeyse.
Açık açık 3 aydır yazıyorum 29-11 fibo diye, avrupa sallanıyor, pala not etmiş tarihi hareketi bir gün erteliyor verdim diye olmaz böyle birşey.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben bu yükselişi dün bekliyordum.Olmayınca sinirlerim bozuldu.Bu gün sabahtan 84500 maliyetle çıktım.Oyunu çok güzel oynuyor kim oynuyorsa.Neyse artık fırsat kolluycam(
Yanlız hindistandaki olayı anlayamıyorum.Orayla ilgili özel bir durum var mı?
bende baktım sabah,
fark şu hatırlayın bizim dip 1 2 şekilde 1 ilk dip 2 daha aşağıda dip.
Hindistan yine 1 2 şekilde ama (ew falan diğil bu örnek anlaşılsın diye) 1 daha aşağıda 2 den onda 3, 1 ile 2 arasında.
Bizde 3 1 ve 2 nin üstünde.
Bu şimdi değil önce ayrıştı kısaca.
Önce bizim gibi yapmayınca garip hareketler yapıyor.
ne verir bu bize bilmem zaten bunda zaman uyumsuzlukalrı her zaman mevcut sadece sonuç hep aynıya geliyor.
Jelibon.
trader şunu da düşünecek.
adam bastı yükselişlere sattı gördük hepimiz. O o gündü.
Şimdi yine satacakmı mesele bu.
Burdan çıkar birşeyler.
Jelibon.
5 puan altından out NY amerikalılara kalsın ben Türküm. para dışarı her zaman.
Jelibon.
Hacim iyi ama bankalarda ciddi yükseliş yok.Zaten beni korkutan da bu oldu.Amerika yükselirken dün bankalara satış gelmesi.
Bankaları almıyorlar ama ne yapacakları belli olmaz.Bakarsın birden paldı küldür alırlar.
Benim beklentim ciddi yükseliş olması altındada borsadada.Ama izleyerek görücez.
Yatırım tavsiyesi değildir.Kişisel görüşümdür.
fibosal çalışmaya devam ediyor pela .78(85600) kırılırsa dikkat zortçular
mavi daire kırılırsa çift fibo noktası yani aşağı ama bu yakında olmaz gibime geliyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri