Bizim pala çok zeki bunların hepsini biliyor,
Yazıyorumki herkes bilsin.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aslında imkb içinde ne dediysek o oldu şu ana kadar.
.78 dedik borusal oldu.
10 ve 50 ho dedik borusal oldu.
10 ve 50 ho hala anahtar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
O korku ne korkusu yurtdışına uyma uymamayla alakalı.
Jelibon.
O uyumun anahtarıda bence dolar endeksi.
Dolar artarkende sp ye birşey olmuyor, bize oluyor ama.
Mesele bu.
Düşerse uyarız, düşmezse uymayız genel olarak.
Onda bende ew başka şey sinyal başka şey söylüyor. Ölecek ama 81.XX de ama 84 de.
Onda 3 ,5 dalga farkı önemli. Tüm dünyada ona bakıyor aslen.
Jelibon.
Lem pala bir gün ekstra yanlış oynadın gibi geliyor bana, amma panikçi varmış. yada ben senden bir gün ileriyi görüyorum.
Yada ayular sevinsin diyemiydi yani.
Yada yada döktünmü naptın.
neyse 152000-143000. arası trade piyasa bence. Bu ew illa değecek değil. Yön belli eder ama.
destek direnç size kalmış. arası trade.
Jelibon.
152000 altında ayu stop. Öküz rahat.
143000 altında öküz stop. Ayı rahat.
olur.
arada trade olur.
143000 yeni yazılmadı vardı burada dün 1442XX gördü.
daha öncede 152000 yazılıydı hep.
Burada 8000 puan aldı yorumlar aslında. çünkü ikiside zati yakınlaştı, birine değdi üzerinde kapayamadı, öbürüne 1200 puan yaklaştı.
Jelibon.
O korku ne korkusu yurtdışına uyma uymamayla alakalı.
Jelibon.
Çok haklısınız.Sonuna kadar katılıyorum.
nasıl ama?
1261 üstüne atış.
1274 direncinde üstüne kapayamayış.
10 gün 1261 i deneme geri.
Ve 1274 üzerinde kapanış.
SONRASI ÖNCEDEN YAZILIYDI ZATEN.
Bu arada portekiz, yunan, tr, almanya, ispanya, italya hatta belçika batırılması gerekiyordu.
Haber palavradır teknik herşey.
Jelibon.
Lem sp 1 puanın varsa onu senden almayan Jelibon değildir.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri