GBPUSD'sel ooooo mondiyooooo... Bayılıyorum bu pariteye lem... Anında görüntü....![]()
GBPUSD'sel ooooo mondiyooooo... Bayılıyorum bu pariteye lem... Anında görüntü....![]()
yalnız dikkat et strobaba...tcmb sıcak parayı sevmiyormuş..hatta kimleri diyor ki, ulan ne iş adamlar abd de 3 vardiya para basıyo...bildiğin kağıt parçası oluyo 100 tolar...onlardan bir kaç bin tane alan gelip burda şirket toprak alıyor..ne iş...üühühü..
ee be neye dikkat ediyim diyosan, çok vergi koyacaklarmış patron sıcak paraya...en azıdnan sen soğut paraları da öyle getir..çakılmasın yani...ben şikayet etmem şahsen..amma selçukluyu bilmeme.gözü göz değil, her an şikayet edebilir..üühühühü..
BANGA mühim
pala kısaları kapattı sanki ama içimde bir kuşku var küskü neyin yapmasın bu sebeple flat
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
a ha...
BANGA mühim
750 şort kavır...bereket versin
BANGA mühim
750 lonkkk
BANGA mühim
haydee rallieynseynnccc
BANGA mühim
almıyo lebron..875 filat..berektcik versin
BANGA mühim
graşkaaaaaaaaaaaaaaaaa
BANGA mühim
650 flattaaaa..geceye de falatta muhtemelen
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri