Sayfa 853/3619 İlkİlk ... 35375380384385185285385485586390395313531853 ... SonSon
43419 sonuçtan 10.225 ile 10.236 arası

Konu: Jelibonca...

Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    675
    Toplam Teşekkür
    220 Yazısı Teşekkür aldı

Altında haftaya düşümü bekliyoruz yoksa yükselişmi şimdi

2. 3 Kullanıcı Rebelyus tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Rebelyus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altında haftaya düşümü bekliyoruz yoksa yükselişmi şimdi
    trush/crash olacakmı soru bu, bu anlama gelir,

parite süngerine ilaveten, altın süngerinin de emiş kabiliyetini yitireceğini söylemek demek, geriye dov tutabildiği sürece borsalar kalır, dov tutamassa petrol süngeride emiş özelliğini kaybetmiş demektir, öyleyse bu durumda en az trush olur,.....

haftaya pariteyi bekler diye düşünüyorum, tutamazlarsa trash olur, süngerler hava kaçırır, dolardaki değerlenme max olmaz ama değerlenir, çünkü öncesinde arz yapıldı, öyleyse

gold ya pariteyi bekleyecek, yada pariteye ayak uyduracak,

1.bekleyecek, krizi yırtmak veya az hasarlı atlatmaya yönelik,
    2.çünkü su varsa sünger emer, bir sünger emerken diğer süngerde emer, çünkü su vardır, eğer su yoksa veya çekilirse çift taraflı pompa hem emen ve hem basan tarafından, dov yani, o takdirde hepsi düşer, çünkü hepsi süngerdir ve aslında bu durumda su(dolar) yoktur veya hiç olmamıştır, sadece bastım denmiştir, yalan söylenmiştir, vallahide bastım billahide bastım,
    3.jelibonun dediği teknik satışı görmeliyiz,
    4.teknikte durumu iyi deyil, kanalı ortalamış aşağya kayar ise 1362-58 bandından aşağı, ilk durak 1300,...
    5.bunların hepsi alkışı bekliyor,......alkış gelmez ise, dovdaki düşüş, kendi realizelerini yapmış olacaklar,...
    6.1300 altı hoş deyil,...kim emecek,...., paritede yok, dovda düşerse petrolde yok, e diğer emtialarda ayak uydurular, baltık ta geriler herhalde,...
    7.parite bu gün dönmeyecek gibi gitti, ama hafataya geldim derse herkes rahatlar, porto ve spana borçlanacak haftaya,....başarı ve ya başarısızlık durumu, bu durumda altın rahatlar, rahatlık batar bu defa 1300 e atabilir,
    8.bunlara rağmen dolar çıkmaz ise yukarı vurmassa yani sığır güden baskılarsa, paritede düşük olduğundan, dolarda bırakılmassa yukarı ters teper, başka adam yok, çünkü artık para yok, altın var,......

o yüzden altın hoş deyil,....sakat iş,....teknik girilir, taktik çalışmaz,..

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

indikatör ''0'' çizgisinin altında ancak teyidi mavininde sıfır altına düşmesi ile, öte yandan kanal içinde orta bantta, güç kaybı var, burası 1362-58 ince ayarlamadım ama buraları,...bunun altında 1300 demek,

tekniği böyle ama sakat işte, para yoksa altın var, para çoksa yine altın var, süngerler su kaçırırsa buda o oranda değer kaybeder, çünkü onlara göre şişiyor şu anda, 4 ten sonra bu düşebilir ama onada çok var, sakat bu altın işi, kapalı çarşıdada satamıyorlar artık,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

cümleten iyi haftalar,
    celibon üstada ve tüm topiğine teşekkürler hoş gördükleri için,...

8. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Gecenin bu saatinde 29 Jelibon dostuna selam olsun.

Onlar niye buradalar?

Jelibonun bu saatte yazdığını biliyorlar.

Onlar niye buradalar?

Jelibon hayatında bir kere pozisyonel yazı yazmadı.

SELAM OLSUN JELİBON DOSTLARINA.

SıPa az ew grafik.

Jelibon.
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    • Dosya tipi: png kurt.png (78.0 KB (Kilobyte), 140 views)
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

10. 11 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecenin bu saatinde 29 Jelibon dostuna selam olsun.

Onlar niye buradalar?

Jelibonun bu saatte yazdığını biliyorlar.

Onlar niye buradalar?

Jelibon hayatında bir kere pozisyonel yazı yazmadı.

SELAM OLSUN JELİBON DOSTLARINA.

SıPa az ew grafik.

Jelibon.

Her ihtimale karşı 21 i net diyemem 6-21 arasında tepe bekliyorum.

İstatistikler verdim ocak tepesi ardına geri çekilme olacak.

O çekilme bizim anahtarımız olacak.

Çünkü o çekilme BC mi bitti? yoksa ardına yeni bir abc mi geleceğin cevabı olacak.

Ben ana sayımı C nin ABC si üzerine gidiyorum ve bitmek üzere ancak bütün hareketin zigzag olma ihtimali var, baştan beri tek zigzag yada baştan beri triple zigzag yada bu tepenin double zigzag.

Yani burası atalım tepeyse bu tepe triple zigzag olabilir, double zigzag olabilir ve geri çekilip triple a yönelebilir, yada bu tepe tamamı tek zigzag.

Jelibon.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

12. 9 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

E/D baya bir uğraş verdi kanalı tutmaya 1.35-1.3750 direnç olur dedik, 1.3499 direnç oldu ve kanalı kırarak 1.25-1.2750 yi potansiyele soktu.

Buna herkes düşecek derken 1.22 lerde düşüşler alım fırsatı artık yukarı dedik, herkes göklere uçarken 2 gün önceden 1.4250-1.45 satacaklar dikkat dedik.

Çift bingo bu. İki trade çoluğu çocuğu torunu ihya ederdi.

Bunda trade etmiyorum fibolarına bakmalı bunun 1.19 dan beri 3 yukarı 4 düşüş net açık gözüküyor. 4 düşüş ağustos-EYLÜL-EKİM düşüğünü kırarsa 1.19 dan başlayan yukarı hareket ABC olmuş olacak. (YANİ SADECE DÜŞÜŞE TEPKİ O ZAMAN).

Benim fikrim var elbet eski mesajlarda bulabilirsiniz dolar yani ölü hakkında uzun vadede nelerini göreceğini. Ölü ölecek hele bir soluklansında. Şimdi ölmüyor neden öbür ölü euro perişan çünkü.

İki ölü iki cenaze sonuç YENİ BATI PARASI.

Jelibon.
    • Dosya tipi: jpg 125.jpg (62.1 KB (Kilobyte), 180 views)

14. 6 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Hui-Sp analizi.

Hui Altın kağıtları endeksi.

Nisandan gelen yukarı trend bu hafta kırıldı. Altın kağıtları borsayla yani sp ile kıyaslarsak crushladı.

Hui-Sp anahtar 233 günlük ortalama. Pivot 233. Çok az altındayız, haftaya bir daha bakacağız buna. Geçicimi kırılacak temellimi.

Aşırı satım teptirecekmi, önemli yerde bakın bu kimseyi yanıltmasın borsa endeksini satarlarsa bu graf düzelir ve altın kağıtlarında düşüş devam edebilir.

Burada RSİ ve Wiil in geçmişte grafta gözüküyor dip yaptığı yerdeyiz. Burası HUİ için dip olabilir.

ANCAK,
    GRAFTA GÖZÜKÜYOR O 3 DİPTEDE TREND KIRIK DEĞİL BUNUN FARKI BU BURADA TREND KIRIK İLK DEFA. YUKARI TEPKİDE 50 HOYA ÇIKIŞTA NE YAPACAK BAKILMALI.

UZUN VADE TREND YUKARIDIR. ORTA VADE NÖTRALE YAKINDIR. ANCAK HALA YUKARI.
    500 ALTINDA SAT, 500-520 NÖTRAL VE AL. STOP KESİN 500.

500 ALTINDA 470-490 GÖRÜR.

OCAK SATIŞLARI BİTİNCE (OCAKTA BİTER YADA İLK 3 AY İÇİNDE BİTER) ANA HEDEF 700-800.

NE KADAR DÜŞERSE O KADAR ALIM FIRSATI UZUN VADEDE.

JELİBON.

16. 6 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Altın madencileri endeksi.

(Bunları hep altına fikir versin diye yazıyorum).

17, 34 ,45 altında aşağıda kanal desteği 51-53 bölgesi, güçlülük ancak holar üzerinde olabilir.

Mevsimsellikte Ayın 17 sine kadar düşüş ve yatay daha sonrasında 2-3 Şubata yani ÇİN YENİ YILINA KADATR YUKARI VE TEPE. (eksi artı tarihler elbet)

Jelibon.

18. 5 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Altın gümüş günlük tarihleri (huidan ayrıdır) (3-7)-(10-11)(19-21)

Jelibon.

20. 5 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Altın pivot 50 HO, gümüş pivot 17 HO.

Jelibon.

22. 5 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

İmkb 100,

.78 noktasal borusal oldu.

Öküz ancak .78 ila 15 kasım barı geçilirse rahatlar. 15 Kasım barı üstünde short yok yeni zirve gelir.

Geçilmez ise .78 (geçen hafta görülen) geri çekilmede 10 ve 50 HO aynı zamanda boşluk yeresinde.

10 HO altında kapanışa kadar long tut devam, 10 HO altında short. Ayunun rahatlama yeresi.

Yukarıda XBANK 152000 üzerinde kapanış yapılamazsa borsa düşer. 152000 altı üstü diye bakılmalı. Üstünde kapanış olursa ayular stop olur.

Jelibon.

24. 7 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Yer imleri

Yer imleri