Akşama görüşürüz sp kapanışında.
Bol şans.
Jelibon.
Akşama görüşürüz sp kapanışında.
Bol şans.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hadi lem sanamı düşmüş Jelibon?
Jelibon.
Hacimse hacim satıyorlarsa alıyorlar.
Ayuları tenhada sıkıştırdılar.
Bu gece poz yok bende 6 Ocağı göreceğim. (Kısa vade portföy.)
Kapanışını sp kapanışını.
Yarın devam.
Zaten yarın yine büyük gün tarım dışı günü. iyi veride yarın nereyi parçalayacağını future bugün gösterdi.
Jelibon.
Sn jelibon iyi veri gelldi altın gümüşte yükseldi tersi olması gerekmezmiydi,yarınki veride iyi gelirse yine tepkiselde olsa yükselişmi olur? ne dersiniz şimdiden teşekkürler ve saygılar...
![]()
Kafamda bir plan yaptım.
Ve çözdüm tarihleri.
Bizimki Kapansın anlatacağım.
Jelibon.
Ha olumlu birşey istiyorsanız şunu derim.
Dünün altına gelip gelmeyecekmi takip etmeli.
Şimdilik gelmedi.
Yükselen dip yapıp pivotu kırar atarsa geriye olumlu olur.
Başka bir olumlu birşey bu ay tek trend beklemiyorum 4 trend, ama acaba dünmüydü dip bunun kimse bilemez.
Altınmı gümüşmü? GÜMÜŞ.
Jelibon.
Plans şu.
Bakın ben bunu yazacağım bu kafamda olan birşey.
ASLA GARANTİSİ YOK ama yazacağım çokda dikkate almayın.
Şart 1.
Bu ana tarih 6 sı olumlu atlatılırsa ve kapanış başladığı gibi artı olursa,
Yarın cuma ve haftanın son günü,
Hemen giriyoruz fibo pencerenin son iki gününe pazartesi salı yani 10-11.
Müthiş bir kapitilasyonla zirve yapacaktır.
Unutmayın piyasada kapitilasyon olmadan dönüş olmaz.
BÜTÜN AYULAR ÖLECEK SON AYU BiLE. SON AYU BEN BOĞAYIM DİYECEK GEBERECEK. HAYAT ACI.
Ve sonra 10-11 de zirveden dönecek.
SP.
Dikkate almayın bu tarihe olan bir yorum bana neyi gösterdiği bu, ancak bu tarih yorumları hele tarih içinde son derece riskli durumda yorum yanılır AMA TARİH ASLA YANILMAZ.
Aslında gerçeği olunca tarih bitince göreceğiz.
(Mübarek çok tarihli döneme denk geldik 3 ana tarih bir fibo pencere)
Jelibon.
Şart yani başı yazının tamamından önemlidir, benim için ayın 6 sı tarım dışından daha önemlidir.
Önce bugün kapansın bu Sp bir görelim iyi akşamlar.
Buna bir örnek vereyim 3 kasım fomc açıklama günüydü Jelibon günü 5 kasım 3 kasımda birşeyler olacak sandı herkes haber gelince o günden önce aynı şeyi yazdım fomc ve seçim gününden önemlisi 5 kasım dedim. 5 kasım BC3 bitimi oldu.
Jelibon.
Neden o şart önemli?
Aslında 6 sı tarihi neden vardır? Biz neden ana tarih buluyoruz?
Dönüş için vardır.
6 sı esasında dönüşün günü olmalıdır. Gün içi zirve ve arkasından kötü kapanış.
Bu ihtimalmi daha fazla yukarıdakimi?
Bu daha fazla ama yaprsa ve teyidlerse.
Jelibon.
ha işte çözdüm sandım beceremedim yine, yine 2 ihtimale geldik.
ulem tarihler rezil ediyon beni millete, oramız buramız oynuyor.
Bu tarih işi içinde böyle işte.
Trader ne yapmalı?
Sp de kanal çok belirgin net. Kırmadan short yok kırdığı an short. Kırana kadar long.
Dow 11600 ve Sp 1260. Tarihde aranan düşüğün düşüğü, yükselen dip yaptıkça long.
(BU HERYERDE HER ZAMAN BÖYLE) (her zaman dönünce short dönmeden değil)
Abuk subuk yerlerden short açanların hali ortada iş duaya kaldıysa hesabı kapatacaksın.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri