yeni bir dip yapabiliriz gibime geliyorgeliyor ama kati değilim
yeni bir dip yapabiliriz gibime geliyorgeliyor ama kati değilim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Gel testere gel testeree, bitsin bu gurbeet..
En az 3 HİSSE...
86000 üzerinden short
Short devam short
Bakalım testeremi yoksa aşağıya kırılım olacakmı?
zamanı geldi deneyecekse denesin.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ukrayna’da akaryakıttan ton başına alınan dolaylı verginin yeni yıldan itibaren arttırılması benzinin pompa fiyatlarında hissedilir bir artışı beraberinde getirdi.
Yılbaşından önce 8.00 hrivna (1,55 TL) seviyesinde olan 95 oktan benzinin litre fiyatı yeni yılın ilk haftasında ülkenin bazı bölgelerinde 8.60 hrivna’ya (1,7 TL) kadar yükseldi. Hükümet benzinin pompa fiyatlarının kontrolsüz bir şekilde artmasına müdahale ederek, Ocak ayı sonuna kadar benzinin pompa fiyatlarının korunmasını ilave artış yapılmamasını istedi.
-----------
puhahaha zamlı fiyat 1.7 diyor müdahele felan 4 tl nere yaa ..![]()
lonklaarr şanslı
BANGA mühim
Spot ayrı telden çalıyo vadeli ayrı telden
Yarına short devam short
Mecbıren
Herkeze iyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ben gider kar az ama olsun bunada şükür
iyi akşamlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
öyle deme kaçırılması en zor vergi hangi vergi sizce kümesteki kaz tabi ki biz oluyoruz yani bu kaz ,patronlar herşeyden yırtabiliyor ama halk nasıl kaçsın vergiden, kdv desen halk bunu mahsub edemez evine bi şeyler alır kdvsini öder paşa paşa ,elektrik, su, gaz herşeyin kdvsini peşin öder patron ise bunu satışından mahsub eder kurtarır bunun gibi benzin de kaçırılması en zor vergi vatandaş açısından tabi ki..
ben başbakan olunca halktan kaldırcam kdv yi sadece işyerlerinden alıcam![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri