İnsanlar başarıyı ve parayı kazandıkları için büyük olmazlar. Başarıyı ve para kazanmayı hazmettikleri, kaldırdıkları için büyük ve adam gibi adam olurlar...
İnsanlar başarıyı ve parayı kazandıkları için büyük olmazlar. Başarıyı ve para kazanmayı hazmettikleri, kaldırdıkları için büyük ve adam gibi adam olurlar...
51200 longladım biraz
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
adam olana o.......
ama sen ısrarla ben adam değilim...
beni adam yerine koymayın diye bas bas bagırıyorsun.....
burda birileri kazanır birileri kaybeder....
ertesi gün kazanan kaybeder kaybeden kazanır....
senin şu ettiğin lafların insanlıkla alakası yok...
ne yani şimdi yanlış yaptıgın zamandamı osmancıgım dememi seni savunmamı bekliyorsun...
Konu mbm tarafından (08.09.08 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
51300 ortalama short ben saat 11.30 bekler. 51500 stop loss gene .
özeleştri yaparak
yönetimin harekete geçmesini beklemeden
iki üç gün kendine forum cezası ver ve
"uzaktan" kazanmaya devam et bence
bi miktar daha lond dedik.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Hayatta birisine ceza vermek kadar kötü birşey yoktur. Her insan , dünyadaki en değerli insandır.Sn Ronaldinho'ya ,bana gelen yönetici bildirimlerinden dolayı 2 günlük ceza vermekten başka çare kalmamıştır.Kendi kararlarımla ceza uygulaması yapmadığımı , sizlerden gelen yönetici uyarıları ve bildirimleriyle karar verdiğimi bildirmek istiyorum.
stop loss çalıştı .
akp kapanma davasında da hiç unutmuorum 51400 lere kdr dayandık 50900 kdr salınım yaptı yavaşcana sonra gene 519oo lere çizdilerdi tablo çok benzer sanki![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri