bu forumlarda yazılanları, muhabbet olarak görün, asla daha fazla görmeyin,....kendiniz olun, kendinizi bulun, kaybettiyseniz kendinizi arayın başkasını deyil,...
onun içun...
bu forumlarda yazılanları, muhabbet olarak görün, asla daha fazla görmeyin,....kendiniz olun, kendinizi bulun, kaybettiyseniz kendinizi arayın başkasını deyil,...
onun içun...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Küresel mali sistemin çok büyük kısmını oluşturan gelişmiş ekonomilerin bankaları sorunlu iken ve batık cesetleri bodrumda saklarken, Parasal genişlemeye bağlı olarak enerji fiyatlarının yükselmesi küresel talebi ve makro ekonomik göstergeleri nasıl etkiler?
Enflasyon ve faizlerin yükseleceği beklentisinin ön plana çıkmasının engellenemediği koşullarda neler yaşanır?
Sahtekar üç kagıtçı politikacılar ve merkez bankaları ve bilderberg güdümlü medya her şeyin iyiye gittiğine inandırılarak aşırı risk almaya ve borçlanmaya teşvik ediyorsa
görülmesi istenmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başladığında
istenmeyen gelişmelerin yaşanması nasıl önlenir?..
Parasal genişlemenin artarak devam edeceği bekleniyor ise sistemik riskin artış eğiliminde olacağı, belirsizlik ve kırılganlığın sinsice yükselmeye devam edeceği biliniyor demektir.
Çok olumsuz durumlardan kaçınmanın yolu gerçekleri hayallerle değiştirip geniş kesimleri aldatmaktan geçmez..
Bu koşullarda işsizlik ve enflasyonun dalgalı bir şekilde artması, küresel ekonominin daralması giderek artacaktır.
Kısa vadede spekülatif eğilimlerin öne çıkarılması ve orta vadede ağırlaşan sorunların yarattığı tehlikenin keynesci sistemin iflas edecegi ve çökecegi ortadadır.
crashhhhhhhhhh kaçınılmazdırrrrrrrrrr..
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
YALANA BAKKKKKKKKKKKKK Gömleğini atmış,yılana da bak!
Açıklanan enflasyon rakamlarını ne zaman görsek, bir gülme krizine tutuluyoruz. Gülüyoruz ama neşeden, sevinçten, memnuniyetten değil tabi...
Hazin, hüzünlü, acı bir gülüş bu...
Aralık ayında enflasyın düşmüş, 0.30'a inmiş!
Alnımızda "enayi" mi yazıyor, nedir? Millet buna inanacak kadar salak mı?
Çarşı-pazardaki kazığın boyu artarken, benzin fiyatları, et fiyatları, kiralar canımızı yakarken, bir simit bile yüzde 34 zamla 1TL'ye çıkarken, enflasyonun sıfırlı rakamlara inmesi bir sihirbazlık numarası gibi göz boyamadır!
Açıklanan rakamlara göre Aralık ayında tüketici fiyatları (TÜFE) yüzde 0.30'a gerilemiş. Üretici fiyatları (ÜFE) da yüzde 1.31 olmuş!
Yıllık bazda enflasyon TÜFE yüzde 6.40, ÜFE de yüzde 8.87 olarak gerçekleşmiş!
Enflasyın düşük çıktı diye memurun alacağı enflasyon farkı da yüzde 0.21'de kalmış tabi... Bozdurup bozdurup harcasınlar, artanı da bankaya yatırsınlar(!)
En pahalı benzin bizde...
En pahalı elektirk bizde...
En pahalı ulaşım bizde...
En pahalı et bizde...
En pahalı balık bizde...
En pahalı süt, peynir, zeytin bizde...
...Ve Aralık ayında tüketici enflasyonu yüzde 0.30, öyle mi?
"Çüşş" mü diyelim, "Ohaa" mı, bilemiyoruz?!
Sözcü Gazetesi, 5 Ocak 2011 Çarşamba, sayı: 1289.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ben bunlara bakmayı bıraktım, kafam rahat, çift bıçak poz alıyorum, aşağıda yukarıda,....bu gün veri açıklanmış topileri okumasam haberim olmayacak, meğer ne rahatmış bu işler, ölçerler iyiyse problem yok,...iyi ölçer, iyi potföy yönetimi, gerisi hikaye, batsın bu dünya, yok yok hepimize lazım, onun icun mümkünse kontrollü batsın,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ölçer çok yazdı, süngere zaman zaman su çekti, zaman oldu suyunu sıktı,.....yoruldu ölçer,......çok yazdı, baktı ,yine yoruldu.....
ölçer derki görülmemiş patlayacak, kaya bunu görmez bağırır, ölçer derki globda para hiç bu kadar ayağa düşmemişti, kaya yine bağırır, crasshhhh da crashhh,....
ölçer yarına demez crashhı, ölçer yarına trash der, nedenini yazdı, ten yearz oldlardan yola çıktı, 4 e kadar dedi, 4 ten sonra dedi, ölçer sadece varsa var der, yoksa yok, graf koyar, yayınlar....aylık kırılma noktalarını yayınlar burada daha ne yapsın, üstüne strateji koyar,....şöle böle der,.....ölçer yoruldu artık,....
bu gün short açtım topikte görmüşsünüzdür, teknik açtım, geldi banta vurdu, yakın vadeyi solladı, şubata vurdu, hafif geçti,....
şimdi görüyorsun diyorsunki bant dışındalar, artık sistemli olun, nedenlerini paylaştım, iri dalga olacak, nedenlerini yazdım, aralık şu, yavaş gelişir, hızlı gelişir, hızlı gibi,....
trendi yayınladım, 86 üstü fiyatlarda yine trend var, malesef var,.....yakın vade tepe 92.5, şubat 95, eğer tepe yapacaksa bu kesin 95 olur,....
benim öngörüm 82.5 yakınlarından long alacakları yönünde idi, 86 ya ise değmemişti bunu yazdım dün illa değecek diye,...şimdi 860xx -82.350 verdim aralığı, 86 ya değecek yarın,........
orada şu vardı, 86 ya değip, 82350 yakınlarına,82900 gibi, ama adamlar acımıyor, demek çok short var,....demek imkb de açık basan çok, para yukarıda birikiyor hep, sığır güden pompayı basınca burası koşuyor, diyelimki ani dönecek, ama sermayeyi yiyor o arada,....
sonuçta bu gün 87200 göründü, bana 1700 puvan yazar eksi, max yaparsa, ama aşağı maliyette olanlar dayanabilirmi,....bumerang bana gelir fırlatıldığı gbi, ama bana 1 adım mesafede,....gider yanına dururum, sonuçta teknik açtım , açılacak yerde açtım,
bu g,ün yazdım okumuşsunuzdur, 86 üzeri trenddir, üzerinde kaldıkça bu böyle, fiyat benden bunu anlamak sizden, 82350 altı trenddir, yazmak benden anlamak sizden, her iki yö içinde sistemle gidin dalga iri olacak,....uygulamak sizden, 86 üstünde artık bant yok, gandi son ölçerini yaptı oraya kadar,....gerisi duvarla ağa arasındaki mesafeye kalmış, yaslamasına bağlı,....
82350 ye ise çok çevrim olur daha, yani fiyatlar aşağı gerilerse,.... ama oraya inmez, bakın ''orayı kırar ama oraya inmez'', buna açılır iki kadeh atılır,.....
anadınıznı,....
cümleten iyi geceler,...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri