gecen sefer seren kardeşe inanmadık... kayıp... bu sefer inandık... ama ... bu sefer de o yanıldı galiba...
gecen sefer seren kardeşe inanmadık... kayıp... bu sefer inandık... ama ... bu sefer de o yanıldı galiba...
Bido şuni diyeyum içumda kalmasun benide kamuyoncu gibun 83500 yuklemeyu başlasaydum galuba iku tekerule kalumuştum, ituraf edeyrum
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
umarım zarar bildiğin gibi değil... seren kardeşin bu defa da haklı cıkması icin allahıma bütün dualarımla yalvarıyorum...
zorlamayla gidebileği en üst seviyeyi şimdilik gördü kanaatindeyim..
60 ve 120 dakkalıkların işi çok zor..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Bence herkes kendi riskini ayarlarsa başkalarını töhmet altında bırakmaya gerek kalmaz. sonuçta bu işi kimse %100 bilmez. tahminlerin %70 inin tutması bile büyük başarıdır bence. O bakımdan herkesin yanılabileceğini düşünüp risk ve SL unuzu ona göre ayarlamanızı ben acizane tavsiye ederim. Yanlış anlaşılmasın burdaki üstadlar gerçekten çok bilgili ve tecrübeli. ancak tahminlerin her zaman tutmayabileceğide hep akıllarda olmalıdır. Sonuçta para sizin. RİSKinizi kendiniz ayarlamalısınız. Ayrıca bu tarz yazılar yorum yapan kişileride suçlama demiycem ama töhmet altına sokacağı için ilerde bu üstadların yazı yazarken acaba demesine sebeb olabilir. acizane görüşlerimdir.
saygılar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
kesinlikle o niyetle yazmadım..burdaki insanların ve üstadların samimiyetlerine dayanarak samimi dygularımı paylaştım...
5-15-30 sat verdi.....
tekrar 85400 denemeye kalkarsa kısada durmak akıl karı olmaz..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
boz abiye ve seren üstada emekleri ve billgilerini bizlerle paylaştıkları icin de hem saygı duyuyorum hem de teşekkür borçluyum..umarım bu defa seren hocam gene heklı cıkar,, benim ki samimi bir niyet..
teskkürler sn catedral... sızinde emeğiniz büyük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri