Özlenen graşka gelsin artık patron... Piyasalarda danseden ayular görmek istiyorum....
Mesela: http://www.youtube.com/watch?v=6UeCRY1wciA
![]()
Özlenen graşka gelsin artık patron... Piyasalarda danseden ayular görmek istiyorum....
Mesela: http://www.youtube.com/watch?v=6UeCRY1wciA
![]()
hülülülülülül..graşalım o zaman patron.... bana herşey graşı hatırlatıyor..istersen ew boyutunu brakıp olayın psikolojik boyutuna girelim..abd de veriler iyi geliyor amma porsalar o derece tepki vermiyor...biz de faizler düşüyor amma porsa tepkisiz kalayor... v.. v.s. acaba dead-cat-bounce olayı mı?
graş alayı yola çıksın, graş halayı olsun batron..teprik ederim...![]()
BANGA mühim
Full proceksiyon...Gelecek opsiyonlu ranning triyengıl dahil
![]()
BANGA mühim
haaaaa..yok o kadar acele etme..grafta görünen kısmı güzel ama, bu ay bazı performans kriterlerinde en kötüleri yeniledi..misal peşpeşe haşırtı 3500 puana kadar çıktı sanırsam...ayrıca son 4 ay getiri %36 gibi sefilos bilos yerlerde...bu fezaları görmüştüm zamanında 90 lar felan..üühühühhü..
BANGA mühim
Bu arada "Bobby Farrell" ölmüş..Toprağı bol olsun...Ya da onların dilinde "Rest In Peace"..
BANGA mühim
tüm hızıyla..
BANGA mühim
acaba insan onurunu zedeleyecek bi şekilde ahlaksızca bi alış yada satış (farketmez **) gelirmi? gelsin plss![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
geçen sene bugün 2.000 puan zıplatmışlar zozo.çok sinsi bir hal almaya başladı piyasa hem biz hem abd yani.bu işin sonu feci görünüyor yine.yine iflas edenler olacak sanırım küçük vobçular içinde.bu sessizlik hayra alamet değil.
sistemcilere dert değil onnar doğru yolu bulur
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yemişim VOB'unu.. Forex tarafı müthiş bugün... Pala beleş para dağıtıyor resmen...![]()
Sadece giriş çıkışlarım için onay almakta kullandığım gayri-mekanik sistemimin bile hiç böyle çalıştığını görmemiştim.. GBPUSD gibi sistem düşmanı piyasada bile... Normalde tüm sinyallerine uyunca çarpım çarpım çarpılır, bugün yılbaşı diye gaza mı geldi ne...
Bugün böyle olacağını bilsem full-mekanik olarak kullanırdım.. Daha gün uzun ama...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri