Bugünlük yeterli geldi galliba
Vadeli spotun altındaydı baskıyla
Şimdi eşitledi, kısalara ara verdiler
Bende shortları kapadım,
82000 üzerinden makul yerlerden tekrar short için![]()
Bugünlük yeterli geldi galliba
Vadeli spotun altındaydı baskıyla
Şimdi eşitledi, kısalara ara verdiler
Bende shortları kapadım,
82000 üzerinden makul yerlerden tekrar short için![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bumbum..time to reshort
BANGA mühim
ben toplantıya kaçar
BANGA mühim
Akşama hisselerde satışlar sertleşebilir.
Zaten kapanışa ne kaldı
Short devam short![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
GBPUSD 60'dklığı mekanik sistemle trade etmeye çalışmak intihar resmen.. Son ralli çubuğunun ve ondan sonra gelen küskünün boyuna bak... Hemen her gün böyle... Sistem ne yapsın gariban...Bazı piyasalara histem şart...
![]()
ben kaçar allah bereket versin
yarın olmayacağım herkesin sistemi karlı vadesi bol olsun![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Dolar TL nin ateşi yüksek seyretmeye başladı yine
Shortçulara iyi gelişmede buradan
Geceyede short.
Herkeze iyi akşamlar.
Hun İmparatoru ATİLLA
15 lik sistem şort ancak Geceye flat nedeni ise 60 lıkdaki TOBO ayrıca vd sonu olmasından dolayıda çarpılmalar max olacaktır, NK onaysız işlem yapmak istemiyorum ,bugün matriksin azizliğine uğradım bide pc yi kilitledi bi bu eksikti pc format attım win7 kurdum sadece kendi kilitlenirken şimdi tüm pc yi kilitliyor Ram faktörü ne kadar önemlidir acaba bilgisi olan arkadaş varmı? pc çift çekirdek 2 duo 2,80 ghz 2 gb ram var ama kilitleniyor özellikle ani ve sert hareketler sırasında![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri