Spot 80444 kırıarsa o zaman abow deriz yani
Spot 80444 kırıarsa o zaman abow deriz yani
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
biri pupulara lafmı söylemişti5 lik de tepki gelmesi hakkında , yoksa yukarı gidecez diye bi şey demedim 15 lik sistem ne derse o
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
soru zeka sorusu patron...zaten bu soruları düşünen adam cevabını da düşündüğü için asıl zeki olan odur...zeka sorusu derken de, işte bakın bir mükemel zekadan çıkmış bir soru kastedilmektedir...
rahat rahat cevap verebiliriz...
ben de hiç zeka sorusu hazırlamayı denememiştim zaten.....
bir kere bir matematik sorusu hazırlamıştım onda da asrın dayağını yiyordum nerdeyse...şöyle oldu: matematik hocamız lise 2 deykene, dönem ödevi olarak iki adet güzel ve orjinal matematik sorusu hazırlamamızı istemişti... ben de hazırlamıştım, çok severdim tematiği... ben hodja nın hr sınıftan topladığı sorulardan seçtiklerini diğer sınıfa yazılı sorusu olarak soracağını nerden bileyim **...bir de kimin hazırladığını da söylemiş...Allah'tan 5 sorudan 4 ü seçmeliymiş..yine de yiyorduk dayağı zor kurtarmıştım **...![]()
BANGA mühim
Bu saatten sonra 81500 üzeri shortlar için tehlikeli olmaya başlar, ama 82600 seviyesi geçilmedikten sonra shortstop zarar ettirir,
Ne dedik?
Eninde sonunda düşürecekler piyasayı
Short devam short![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri