Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
Alıcı satıcı denge noktasında..ve takozumtrak...bakalım ne taraf kırılacak..ühühü
![]()
BANGA mühim
sanırsam şortlar badem olcak![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bence graşacak kayatron
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Amanin, amanin
endesk kraşmış,,
Kraş kraş, höri höri lavır kam tu mi..![]()
En az 3 HİSSE...
hafif küskülü bi graşka tahmin ediyorum .. graşka değilde süzülüş diyelim ..
2013,00
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri