bi cack olmaz bugün p.teside ben yokum![]()
bi cack olmaz bugün p.teside ben yokum![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
iyi tatiller arkadaşlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Bugün de çökmedik..üü
İYİ TATİLLER..![]()
En az 3 HİSSE...
iyi haftasonları...
BANGA mühim
vakti zamanında EGGUB diye bi hisse bulmuştum taaa 2003 lerde 3,50-4 arası bi fiyattan 5000 lot almıştım ve ufacık bi kara satmıştım halbuki temel olarak çok mükemmeldi ve o zamanlar liman işine de yeni giriyodu uv olarak çok iyi olacağını tahmin etmiştim ve çevremdekilerede söylemiştim ulan parayı b...kamı yatırcaz be demişler ve dalga geçmişlerdi bide![]()
5000*4 desek 20,000 tl şuanda ki fiyatı 114müş![]()
5000*114 570,000 tl cik 7 senede acaba hiç tutan ky varmıdır o zamandan beridir![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kanalizasyona yazacaktım ama olsun buraya da yazsam bi şey olmaz sanırım![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Çin'den 2 ayda 2. kez faiz artırımı
Çin Merkez Bankası, enflasyonla mücadele ve kredileri sınırlandırmak için iki ay içinde ikinci kez faiz oranlarını artırdı.
Çin Merkez Bankası, faiz oranlarını 25 baz puan artırdı.
Bankadan yapılan açıklamada, mevduat faiz oranının 25 baz puan artırılarak yüzde 2,75'e, borçlanma faiz oranının ise yüzde 5,81'e yükseltildiği belirtildi.
Banka, yaklaşık üç yıl aradan sonra ilk kez faiz oranlarını 19 Ekim'de 25 baz puan artırmıştı.
Piyasalarda da enflasyonu ve hızlı büyümeyi kontrol altına alabilmek için hükümetin, faiz oranlarını artırması bekleniyordu.
AA
********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******
sn selçuklu dow buralarda Büyük dereceli 2 veya B etiketi konulursa imkbde nasıl bir sayım izlersiniz..dow ayı piyasına girerse biz ayrışıp boğa piyasası yapabilirmiyiz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri