Sayın Jelibon,
Vıx dün %5 eksideydi.Bugün %5 artıda.Bu hareketin bir önemi var mı?
Hatırlıyorsanız cuma kapanışına vixin gereken yükselişi vermemişti sp,
Dün %5 vixin düştüğü yer bile cumaki yer.
Şu 3 gün pzt, salı, çar endeks yükselişleri hep vix artıdayken yada yatayken oldu.
Bu 3 gün tek o cumanın avansı piyasaya.
Şimdi durum eşit. Zatende piyasa 1260 gördü.
Devamı haftaya, bugün niye zorlanıyor piyasa çünkü tatil risk almayacak tonlarca trader var.
Haftaya fikir çıkarmak daha sağlıklı olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Evet artık haftaya bakıcaz.Çok teşekkürler
forex .... 24 aralık tarihinde ts 19:00 ve 31 aralık ts 19:00 kapanacakmış ... doğrumudur patronlar .... yarın sabah açık yani dimi ...
2013,00
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
iyi geceler abi .. .. saygılar hörmetler ...
2013,00
peki bunlar şimdi yatayda tutuyorlar.Tatiller bittikten sonra ne olduğunu anlayamadan ciddi şekilde yukarı atabilirler mi?Altındaki fiyat hareketleri çok sert ve birden bire oluyor...Mevsimsellik sayın jelibonun dediği gibi şubat martta.
Neyse artık görerek karar vericez...
Sp ise 3-4 sayfayı iyi okumak lazım. Bir geri çekilmeyi 1250 den veya 1260 dan beklediğimi yazmıştım. Noktasal geldi.
1257-1263 devamlı bahsettim buradan geri çekilme olabileceğini.
Bu 5-6 puanlıkda olabilir 1235-1240 a kadarda olur, 50-75 puanda.
En iyisi 50-75 puan olur, bu görüş değildir olursa iyi olur.
Her ne olursa olsun tepe oyalanarak olacaktır, çünkü tatil var.
Olay basit 1257-1263 pivot. Altı short üstü long.
Aşağıdan almış trader swing puana yaklaşmayla 87 puan aldı. Şimdi yeni poza bakacak.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri