Ve durum.
Ve durum.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ne direnç verdim?
10, 21 ve 50 HO.
Ve 20 haftalık.
Geldik bir yerlere.
Önce short yakardı, yaktı.
10 günlük ve 20 haftalık üzerinde olumlu kapanış neticesinde henüz shorta neden yok.
21 günlüğe süzülmeye devam.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi sağlıklısı ve güzeli burada tepe oluşumu yaparsak olur ve 1257-1263 den 50-75 puan geri çekilirsek olur.
Sonra 2011 de 1300.
Tarihede güzel gider.
Tepe ve 29-11 Ocakta düzeltme ve yukarı hareket sonrasında.
Jelibon.
Aksinde direk tepeye gidiyor, gönül bunu istemiyor sırf 2011 e sarksın diye, ama bilirim ben bu tarih lanetini tuttumu bırakmaz.
Neyse artık 4-6 ay bekledik bu günleri yaşarken zordu, ortalamaya vursan hergüne 2 puan gelir.
Yaşarken çile çekersin sonucu mükemmeldir.
Bir daha da böyle 4 ay boşluk olan tarih bulamayız onuda söyleyim.
13 trade günü sonra herşeyi biliyor olacağız.
Jelibon.
cümleten merhaba,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
valla yorulduk iki gündür,....trendi bırakmayacaz diye,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Peki ocağa kadar yüselip şubata kadar düşüp sonra tekrar yukarı doğru devam edemez mi?
Alcoa.
Balonmuş peh palavra.
10-11 don gömlek pantalon pijama olurum dedim.
Al ve unuttu..
Şimdi unut.
Jelibon.
4 dü.
kaç yapar 6 lira yapar.
Sinema bileti 12 mi oldu kaç oldu, bu borsa öyle lanet birşeydirki adam sinemaya gitmez.
Filmi 24 saat piyasada izler. O yüzden sinema kaç para bilmez. Çok zavallı bir durum bu.
4.20-4.30 alıcı gelir dedik, iki kere geçti.
Biri büyük barla diğeri gaple.
Kar %20, 3 ayda.
ŞİMDİLİK.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri