Sayfa 1681/13018 İlkİlk ... 68111811581163116711679168016811682168316911731178121812681 ... SonSon
156216 sonuçtan 20.161 ile 20.172 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    helal be Teo.
    daha al gelmedı ama cok sakat yerde, yanı fıyatın emaya gelıp degdıgı yer,

Burası hem long hemde short ıcın en ıyı fıyattır,Ama hangısı mesele bu, Al gelene kadar beklemek lazım.

Beklıyelım sabırla shortta...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

spotuda boyle aldıklarına gore yukarı denicekler bence..uzunda devam

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha al gelmedı ama cok sakat yerde, yanı fıyatın emaya gelıp degdıgı yer,

Burası hem long hemde short ıcın en ıyı fıyattır,Ama hangısı mesele bu, Al gelene kadar beklemek lazım.

Beklıyelım sabırla shortta...
    affiniza siginarak bir ongoru yapayim sn teo. bence long zamani ama kaca gider bilmem fakat bu kez biraz daha uzaga gidecek gibi.insaallah tuttururum.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

yarin bir haber daha sallarlar dow icin %3-5 yukari gider artik dunyada bu is manipulasyon olmus baska bisey yok.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    affiniza siginarak bir ongoru yapayim sn teo. bence long zamani ama kaca gider bilmem fakat bu kez biraz daha uzaga gidecek gibi.insaallah tuttururum.
    yorum yok fiyata bakmam, grafığe bakarım, al gelsin alayım, al gelmedı,

Aşırı satımdan cıkmaya çalışıyor,ama neticede aşırı satım bölgesine bir kere daha dalması lazım tecrubelerıme gore,

Buradan yenıden dalarsa longcular en tepeden almıs olurlar,Sınyal gelsın 500 puan yukarıdan alayım,gaza gelmem ben

Sevgiler..

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

amerikan halki bizim gibi yastik altinda burma bilezik saklamaz,gidip euro da almaz.Varsa yoksa finans piyasalarinda degerlendirir secimlerden once amerikan piyasalarinin cokmesi cumhuriyetcilerin bindikleri dali kesmelerine esittir.Elbet bir sallama haber daha cikar

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikan halki bizim gibi yastik altinda burma bilezik saklamaz,gidip euro da almaz.Varsa yoksa finans piyasalarinda degerlendirir secimlerden once amerikan piyasalarinin cokmesi cumhuriyetcilerin bindikleri dali kesmelerine esittir.Elbet bir sallama haber daha cikar
    amerikayı bıraksalar zaten gidecek yukarı ama sorun avrupada böylece onunda eli bağlı. şansı yok yani.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

275 ortalama ile longa gectım... 1150 puan net kar...
    Konu teo tarafından (05.09.08 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

sn. catedral, 28.000 ve dow için 6.000 beklentinizi gördüm. borsada ne alıp sattığınız değil, ne zaman alıp sattığınız önemlidir. şu şekilde bir yorum üzgünüm ki itibar edilecek bir yorum değildir, "elbet bir gün 28.000 olacak"... o zaman ben de iddia ediyorum borsa 100.000'i görecek ama tabi ki hemen yarın değil... (peki ama ne zaman....) bütün mesele de bu değil mi zaten...

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    275 ortalama ile longa gectım... 1150 puan net kar...

ben short halen system 5dakk dısta tum peryon short signal
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

48600 yeresinde beklyodrum long icun signalsiz olmadı long signal gelmez long olmam
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Şimdi tarım dışı istihdam, iyi geldimi aynen yukarımıyız? spota bakıcaz, bakalım nasıl kapanacak, saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)