felaket senaryoları bence olmucak hiçbir endeks için olmucak çünkü düzen bu kimse kazanmaz felaket senaryolarından..
borsalar hep yukarı gider![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bence tahmin yapmanın pek anlamı yok, ortalık çok karışık. Aşağı inandığımız zaman kısa, yukarı inandığımız zaman uzun... Ali Perşembe'nden öğrendiğim tek şeydir; piyasa'ya karşı gelinmez...
_.-~ Explore your soul ~-._
dar alanda kisa paslasmalar bakalim kontra atak yada uzun bir top atilacakmi?? ramazan topu degil yanlis anlayip orucu bozmayin diye yaziyorum amam haaa.)
simdi arkaniza yaslanin birde ben yaslanayim su dunyada bakalim olacakmi.degilmi Ron
Konu nyse-dj tarafından (05.09.08 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
benim canıııımmmm EFG cigimde başlasın almaya ozaman koparız yukarı
helal be Teo.
Niye olmasın ki, ilk önce bir evvelki dibe yaklaşırız, en son dediğin seviye olabilir bu, dipler hemen kırılmaz sonra kırılır o dipler, Kasım ayı gibi falan işte, olay budur, o vakitler yazmaya çalışırım, sen bak 56000 e ne kadar yaklaşıyorsun ölç biç, tutarsa reklamını yapıcam söz
Bide altın madalya töreni yaparız bakbu bir altın madalya
![]()
Konu bull market tarafından (05.09.08 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
cumaya gittim kapamıştım bilgisayarı şimdi fx2000 den netten çek diyorum gelmiyor eksik barlar sizdede olemi kapayanlar için?
long devam.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri