ben erken kaçar iyi tatiller
ben erken kaçar iyi tatiller
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Pala nın kim olduğu kurtlarda deşifre oldu... ZAZA dayiiii para dolu çantalarla geliyiiii sipiilosyon yapacam deyiiii.![]()
karambole kartları alıyiii satış düşük çıkıyıııı deyi ben sevmiyiiiiiiiiiiim düşişiii gene aliyii tavanlara kadar sonra cık ben sevmimmmm bu losyonu satiyiiim deyiiiiiiiiiiiiiii
sonra grafikçiler analistlerde vay teknik al verdi sat verdi diiii![]()
hala alıcam diye saldıranlar var ya ulan bırakın çöksün , alırsınız kaçmıyor a***![]()
haaaaaaaaaaa....."böyle bir günde yatılır mı derken", benim kazık yediğim gün olduğu için mi öyle diyongırıyon galbimi..yoksa lüzumsuz hassasiyet mi gösteriyorum üwwww...
1 ay özgürlük iyi biir şey tabi...ey gidi öğrencilik eyy..üühühhühühü...if ay vör e sutudınt...........
..
BANGA mühim
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
zaza "hepsini sat imdat sevmiiim ben bu gömlekli herifi".... deyiiii sonra teknik sat verdi oliyii![]()
hey gidi günler..eskiden spotta, borsa az düşerken, bazı emekli abilerimizin ellerindeki kağıtlardan 2-3 kademe aldıkları olurdu..emekli amcalar hemen, bak şuhavada aldığına göre adam salak mı, demek ki fena götürecek deyip, daha da alırlardı....tavan olurmu acaba diye de fiskoslaşmaya başlarlardı..biz duymayalım diye de, çember yaparlardı..ey gidi günler ey...
hatta kaıt aynı seans iki üç kademe gidince, kutsal bir havada bu lafı diyenin elini falan sıkarlardı...
![]()
BANGA mühim
son bi hareket yapcak asagiya, onu bekliyom![]()
Spot 30 kapanışı 78500
Spot 100 kapanışı 63600
olur.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri